Çözüldü Onaylanmış üye sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Daha bi kaç gün öncesine kadar onayli üyeydim bu gün bi baktim üye rolüne düşmüşüm mutemelen mesaj yada yorum yaptiğim bir başlik silindi yada kapatildi hilelere erişemiyorum küçük bi düzeltme rica etsem rölümü tekrar düzenlermisiniz sayin yetkili arkadaşlarim

Çözüm
Merhabalar

Forum kurallarına uymayan içerikler forum kuralları gereği silinmektedir. Bazı durumlarda forum kurallarına uymayan içerikler sizin yorumlarınız/konularınız veya yorum attığınız konular olabilmektedir. Bu durumda sizin yorumlarınız/konularınız veya yorum attığınız konular silinebilir ve eğer üye grupları için istenen gereksinimlerin altına düşerseniz (örneğin Onaylı Üye 50 - 299 mesaj ve üzeri üyeler içindir) rankınız bir alt üye grubuna düşürülecektir. Tekrardan üye grubuna yükselmeniz için gerekli yorum sayısına ulaşmanız gerekmektedir. Gerekli şartlar sağlandığında sistem tarafından otomatik olarak 1-2 saat içerisinde üye grubunuz yükseltilecektir.

İyi forumlar.
Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Muhtemelen spam yorum atmışsın ve 50nin altına düşmüş yorumların. 50 yorumu geçtikten sonra gelmediği için muhtemelen konuyu açtın. Rankların gelmesi biraz gecikmeli oluyor şu an gelmiş.

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Merhabalar

Forum kurallarına uymayan içerikler forum kuralları gereği silinmektedir. Bazı durumlarda forum kurallarına uymayan içerikler sizin yorumlarınız/konularınız veya yorum attığınız konular olabilmektedir. Bu durumda sizin yorumlarınız/konularınız veya yorum attığınız konular silinebilir ve eğer üye grupları için istenen gereksinimlerin altına düşerseniz (örneğin Onaylı Üye 50 - 299 mesaj ve üzeri üyeler içindir) rankınız bir alt üye grubuna düşürülecektir. Tekrardan üye grubuna yükselmeniz için gerekli yorum sayısına ulaşmanız gerekmektedir. Gerekli şartlar sağlandığında sistem tarafından otomatik olarak 1-2 saat içerisinde üye grubunuz yükseltilecektir.

İyi forumlar.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...