Onaylı Üye
arkadaşlar onaylı üyelerin chati nerede indim baktım yok
Ne zamana kadar tamamlanır . Kesin Bir Bilgi Varmı Elinde ?Ya bakimda ya da onun bakimini bitirmisler onayli üyeler gözükmez. Sadece süper üyeden başlıyor
Ya dedim işte bakimda ise düzelir bakimda değilse süper üyeler görebilir onayli üyeler göremez sohbet paneliniNe zamana kadar tamamlanır . Kesin Bir Bilgi Varmı Elinde ?
Bakimda degilse süper uye olmani beklicen adminler gorup soyler ne oldugunu zatenTamam Mecbur Bakımın Bitmesini bekliyecez .s
Aynen bende tam onu düşünmüştümBakimda degilse süper uye olmani beklicen adminler gorup soyler ne oldugunu zaten
Aynen öyle ben bekliyorum şuanAynen bende tam onu düşünmüştüm
Mecbur bizde bekliyecezAynen öyle ben bekliyorum şuan
Adminler gözükmüyor kiMecbur bizde bekliyecez![]()
Yalan atmak degil sen super uyesin dun gece kalkdi sohbet paneli onayli uyeler bile goremez super uyeler den itibaren gorunurKardeş yaln atma sen zaten chet da hep konuşuyon.
Cidden mi ya bizde en üste sanioduk + biz neyiz aktif üyeyiz sanirimen altta chat onaylı üye olman lazım![]()
Dün gece kacta kalkdi bilmiyorum bakima girdi sanrm sabah bakarm dedim hayla ayni süper üyeler icin ayarlandiDelpoi Ciddenmi La e bu o gün yazıyodu daha dünmü kalktı. ?
Hımm Tamam. Aslında İyi olmuş yani Artık rank değişmek çok kolay zaten.Dün gece kacta kalkdi bilmiyorum bakima girdi sanrm sabah bakarm dedim hayla ayni süper üyeler icin ayarlandi