Onaylı üye chat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
O Konuda çok haklısın valla kardeşim
Evet ben arada giriom gözüme carpan konulara bakiom yorum yapiom sonra cikiom sohbet panelinde fln konsyorm gidiom 1.2 saat girmiom sonra geri geliom aynisini yapiodm sohbet paneli yükseltilmis onun icin 2 gün sonra rank yükselir digerleri gibi dakikada 10 yorum yapsak rankimiz simdi yukselmisti

Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Evet ben arada giriom gözüme carpan konulara bakiom yorum yapiom sonra cikiom sohbet panelinde fln konsyorm gidiom 1.2 saat girmiom sonra geri geliom aynisini yapiodm sohbet paneli yükseltilmis onun icin 2 gün sonra rank yükselir digerleri gibi dakikada 10 yorum yapsak rankimiz simdi yukselmisti
Çok doğru kardeşim. Full aktif olarak gün boyu yorum yaparsan bi günde süper üye olursun . zor iş değil ki

#Derken Besmele Çek.
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Ayn. Yeni Sistme Bir Geçtik Baktım Hemen Yorum yapıyolar. Uff Boşver Rankı.

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Çok doğru kardeşim. Full aktif olarak gün boyu yorum yaparsan bi günde süper üye olursun . zor iş değil ki
Ya kolay iste boş yorum ile kasmamak lazim bos yorum yapinca ne oluyor adama akili yorum yapinca zaten olur 1 gün sonra süper üye olsan ne olur 5 gün sonra olsan ne olur ginede olucaksin yani zamanla hersey olur beklemek lazim

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Ne alaka La ben öylemi Dedim Senin çoktan olman lazım Ta Mybb Sistemindede senin 600 yorumun vardı yani şuan çoktan olman lazım diyom.
Ha ranklarla ilgili bise yapiyorlarmis ranklar degisemez suanlik sohbet panelinde gordum morpheus mu ioz mu ne ikisinden biri söyledi

Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Ya kolay iste boş yorum ile kasmamak lazim bos yorum yapinca ne oluyor adama akili yorum yapinca zaten olur 1 gün sonra süper üye olsan ne olur 5 gün sonra olsan ne olur ginede olucaksin yani zamanla hersey olur beklemek lazim
Sabır her şeyin başıdır kardeş Zaman Geçirmeden hemen olayım diye telaşa kapılmak bence çok gereksiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...