Arkadaşlar ben onaylı üye olabilmek için kaç gün uğraşıp konulara yardımcı olabilecek yorumlar atım ama bu sabah kalktıgımda onaylı üyeydim ama öğlen saatlerinde siteyi tekrar açtığımda mesajım 37 ye düşmüş ve normal üye olarak görünüyorum bunun sebebi bilen varsa yardımcı olabılırmı ?
boş attığın yorumlar ne oluyormuş ben herkese yardımcı olabilecek şekilde yorumlar attım boş attığım dedikleride olsa olsa hile lere attığım yorumlardır oda elinize sağlık yazdıklarım ne yazmamı bekliyorlar
eğer gereksiz veya işe yaramayan mesajlar yazmışsan silinmiş olabilir mesaj sayın düştüğüne görede öyle olmuş.dikkatli ve işe yarar bilgiler olmalı. eğer mesajların geri gelirsede zaten 1 saat içinde rütben geri gelir
eğer gereksiz veya işe yaramayan mesajlar yazmışsan silinmiş olabilir mesaj sayın düştüğüne görede öyle olmuş.dikkatli ve işe yarar bilgiler olmalı. eğer mesajların geri gelirsede zaten 1 saat içinde rütben geri gelir
Bu tarz yorumları çık sık ve ardı ardına yaptığın için yorumların silinmiş. Daha dikkatli olursan ve yorumların konuyla alakalı olursa sorun yaşamazsın.