Çözüldü Sitedeki mesaj atma yeri gözükmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Selamlar dostlar, siteyi pek fazla bilmiyorum. Ondan dolayı buraya yazayım dedim, onaylı üye olmak veya ultra üye olmak için konulara mesaj atmamız gerekiyormuş ama bende mesaj atma yeri gözükmüyor. Bana yardımcı olabilecek birisi varsa çok memnun olurum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Merhabalar, Valorant için forum üzerinde 2 adet hile bulunmaktadır. Bunlardan birisi Onaylı üye ve üst üye grupları için sunulan Valorant Dword Radar hilesi ve Ultra üye ve üst üye grupları için olan Valorant Dword Private hilesidir.

Bu hilelere erişen üye grupları belirli gereksinimler istemektedir. Konusundan bakabilirsiniz. https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri.80576/

Forum üzerinde yaptığınız her türlü eylem/davranış da forum kurallarına uygun olmalıdır. Konusundan bakabilirsiniz. https://memoryhackers.org/konular/forum-kurallari.11518/

NOT: Üye gruplarının her biri için özel olarak ayarlanmış olan saat başı belirli bir mesaj atma ve konu açma sınırı vardır. Eğer bunu doldurduysanız normalde...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
50 dıye bılıyorum bende ugrasıyorum sanıye vermese yapardım sımdıye de spam atmıyorum delay verıyo anlamadım

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Selamlar dostlar siteyi pek fazla bilmiyorum ondan dolayı buraya yazayım dedim, onaylı üye olmak veya ultra üye olmak için konulara mesaj atmamız gerekiyormuş ama bende mesaj atma yeri gözükmüyor bana yardımcı olabilecek birisi varsa çok memnun olurum
Usta bildiğime dayanarak şunları diyebilirim çok fazla mesaj yazdığında cevaplama hakkın bir sureligine bitiyor sadece beğenebiliyorsun bir vakitden sonra tekrar yazma şansın oluyor

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum bilgin dahilinde bir konuysa yorum yaparak kasabilirsin boş spam atarsan ceza alırsın. yorum yapamadığın konular kitlenmiş konulardır. bir de belli bir yorum sayısına ulaştıktan sonra sana biraz süre veriyor tekrar yorum yapabilmen için o süreyi beklemen lazım

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
attıgın mesajlar konu ile alakalı olmalı veya teşekkürler spam yaparsan siliniyor mesajlarımız bilginn olsnnn

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
knk mesaj atma yeri tam olarak burası aktif olacaksın sürekli ve bildiğin konulara yorum yazacaksın yardımcı olacaksın 50 de onaylı üye oluyorsun sanırım zamanla uğraşırsan çok 1 günde olursun ama

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
mesaj atman gerekiyor aynen siteye giriş yaptıgında aşşaya kaydırdıgında gözükmesi gerekiyor yada yukarıdaki seçeneklerde

knk mesaj atma yeri tam olarak burası aktif olacaksın sürekli ve bildiğin konulara yorum yazacaksın yardımcı olacaksın 50 de onaylı üye oluyorsun sanırım zamanla uğraşırsan çok 1 günde olursun ama

1 günde nasıl olunuyor kanka ya günde mesaj yazma limiti yokmu

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
mesaj atman gerekiyor aynen siteye giriş yaptıgında aşşaya kaydırdıgında gözükmesi gerekiyor yada yukarıdaki seçeneklerde
1 günde nasıl olunuyor kanka ya günde mesaj yazma limiti yokmu
sadece 1 dk ara var diye biliyorum spam olmasın diye onun dışında yok sanırım

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Yorum yazma kısmı aşağıda oradan 50 yorum yazdıktan ve 5 gündür üye olduktan sonra onaylı üye 1500 mesaj ve 180 gündür kayıt olduysa galiba o zamanda ultra üye olabilirsin

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Merhabalar, Valorant için forum üzerinde 2 adet hile bulunmaktadır. Bunlardan birisi Onaylı üye ve üst üye grupları için sunulan Valorant Dword Radar hilesi ve Ultra üye ve üst üye grupları için olan Valorant Dword Private hilesidir.

Bu hilelere erişen üye grupları belirli gereksinimler istemektedir. Konusundan bakabilirsiniz. https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri.80576/

Forum üzerinde yaptığınız her türlü eylem/davranış da forum kurallarına uygun olmalıdır. Konusundan bakabilirsiniz. https://memoryhackers.org/konular/forum-kurallari.11518/

NOT: Üye gruplarının her biri için özel olarak ayarlanmış olan saat başı belirli bir mesaj atma ve konu açma sınırı vardır. Eğer bunu doldurduysanız normalde konuların altında olan yorum atma kısmı sizin için pasif durumuna geçecektir bundan dolayı göremezsiniz. 1 saat ardından tekrardan yorum atma ve konu açma sayınız yenilenecektir.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...