Çözüldü Onaylı üye nasıl olunur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Onaylı üye olmaya çalışıyorum. Ne yapmam lazım?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Merhaba. Forumda yer alan konulara 50 mesaj göndermeli ya da konu açmalısınız. Yazdığınız mesajlar, açtığınız konular forum kuralları doğrultusunda olmalıdır. Forum kuralları doğrultusunda olmayan mesaj, konular düzenlenebilir, silinebilir, taşınabilir. Bilgilerinize, iyi forumlar. Aklınıza takılan farklı soru olursa yeni konu açabilirsiniz. Konu kilit.

Kaynak: Co-Admin @xtragyne1st.

Merhaba. Forumda yer alan konulara 50 mesaj göndermeli ya da konu açmalısınız. Yazdığınız mesajlar, açtığınız konular forum kuralları doğrultusunda olmalıdır. Forum kuralları doğrultusunda olmayan mesaj, konular düzenlenebilir, silinebilir, taşınabilir. Bilgilerinize, iyi forumlar.
✔️ Her Zaman Daha İyiye ✔️
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Merhaba. Forumda yer alan konulara 50 mesaj göndermeli ya da konu açmalısınız. Yazdığınız mesajlar, açtığınız konular forum kuralları doğrultusunda olmalıdır. Forum kuralları doğrultusunda olmayan mesaj, konular düzenlenebilir, silinebilir, taşınabilir. Bilgilerinize, iyi forumlar. Aklınıza takılan farklı soru olursa yeni konu açabilirsiniz. Konu kilit.

Kaynak: Co-Admin @xtragyne1st.

Merhaba. Forumda yer alan konulara 50 mesaj göndermeli ya da konu açmalısınız. Yazdığınız mesajlar, açtığınız konular forum kuralları doğrultusunda olmalıdır. Forum kuralları doğrultusunda olmayan mesaj, konular düzenlenebilir, silinebilir, taşınabilir. Bilgilerinize, iyi forumlar.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba. Forumda yer alan konulara 50 mesaj göndermeli ya da konu açmalısınız. Yazdığınız mesajlar, açtığınız konular forum kuralları doğrultusunda olmalıdır. Forum kuralları doğrultusunda olmayan mesaj, konular düzenlenebilir, silinebilir, taşınabilir. Bilgilerinize, iyi sosyaller.

Ben 5 yıldır kullanıyorum ara verdım falana ama 5 yıl uye olan bırı onaylı uye olması gerekmez mı?

Hepimiz aynı dertten muzdaribiz ne yapalım uğraşıyoruz işte.

:D vallahi ugrasıyorum ama olmuyor cozemedım 15 mesaj ve yorum yazıyor sımdı 50 diyorlar.

Hepimiz aynı dertten muzdaribiz ne yapalım uğraşıyoruz işte.

Bırbırımıze yardımcı oalamıyor muyuz acaba.

Forumda 50 mesaj atarak onayli uye alabilirsin.

Yardımcı olabılır mısın?

✔️ Her Zaman Daha İyiye ✔️
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bende yaklaşık 9 yıla yakındır bu forumdayım ama 9 yıllık üyeyim diye ayrıcalık talep etmiyorum lütfen sizlerinde böyle talepleri olmasın. Emek verdiğimiz zaman herşekilde forumdaki imkanlardan yararlanabilirsiniz. İyi Forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bende yaklaşık 9 yıla yakındır bu forumdayım ama 9 yıllık üyeyim diye ayrıcalık talep etmiyorum lütfen sizlerinde böyle talepleri olmasın. Emek verdiğimiz zaman herşekilde forumdaki imkanlardan yararlanabilirsiniz. İyi Forumlar.

yok hayır yanlıs anladın tmm bızde emek verelım ama zorlanıyoruz onu soyluyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...