Üye
lol hilesini denemek için 50 mesaj geçtiğimde otomatik olarak onaylı üye olun miyim?
en geç 1 saate olursunBende olmadı ne kadar bekliyoruz arkadaşlar? otomatik oluyor sanırım
Beklicez o zamanen geç 1 saate olursun
teşekkürler kankaEvet sayın arkadaşım oluyorsun herhangi bir şey yapmana gerek yok otomatik olarak aktifleşiyor...
Ekli dosyayı görüntüle 35506
Hocam Malum 50 Mesaj Yapmak İçin Bi Muhabbet Açmamız lazımarkadaş şu konuları açıp durmayın artık ya açıklaması var zaten niye bu kadar açılıyor bu konu
300 Mesaj atıncamı onaylı üye oluyoruz 50 diye biiyorum300 mesaj veya 600 mesaj yaptıgınızda bir saat sonra otomatik olucaktır ahlakalısız ve spam yapmayınız yoksa reportlanıp uyarı yada ban yiyebilirisiz hayırlı aksamlar.
hocam bayadır girmiyodum foruma girdim bi ve 50 mesaja ulaşıldığında otomatik olarak olup olmadığıyla ilgili kendimizin mi birşey yapması gerektiğiyle ilgili bişey bulamamıştım o yüzden sordumarkadaşlar defalarca bu soruları sormayın foruma bakınız adminler forumda paylaştı böyle ilgisiz sorulara konunuz kapanır ahlakalı sorular sorun bizde çözelim yardımcı olalım .