eywhttps://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri.34766/
dalgamı geçiyorsunadminlere seslenmek istiyorum bir önerım var teknık ekıbınızde 12 kişi çalıyor diyelım 4 oyunla ılgılenılıyor 3 er gruptan bunun yerıne 12 kışıyı 1 oyuna yönlendırırsenız daha cabuk sorunlar cözulur yada oyun sayısını 2 ye dusurun 6 kışılık grup verın 1 oyun için bakın bakalım sızı durdurabılıyorlarmı yada yetısemıyorsanız 12 kışılık teknık ekıbı 24 e artırın ve 10 carım banlandı banlanmıcagım bır hıle ıstıyorum base tarama olmasın sadeece wall ve damege hack olsun 2 sını bana yapabılecek varsa soylesın parası neyse verıcem özel musterı bolumu acın parayla alalım saglam hıle kolay gelsın ..
al bakadminlere seslenmek istiyorum bir önerım var teknık ekıbınızde 12 kişi çalıyor diyelım 4 oyunla ılgılenılıyor 3 er gruptan bunun yerıne 12 kışıyı 1 oyuna yönlendırırsenız daha cabuk sorunlar cözulur yada oyun sayısını 2 ye dusurun 6 kışılık grup verın 1 oyun için bakın bakalım sızı durdurabılıyorlarmı yada yetısemıyorsanız 12 kışılık teknık ekıbı 24 e artırın ve 10 carım banlandı banlanmıcagım bır hıle ıstıyorum base tarama olmasın sadeece wall ve damege hack olsun 2 sını bana yapabılecek varsa soylesın parası neyse verıcem özel musterı bolumu acın parayla alalım saglam hıle kolay gelsın ..
al bakmemoryhackers.org 2015 yılında kurulmuş memory hacking topluluğudur. Bünyesinde Dword Team ve bir çok profesyonel coder bulundurmaktadır. Amaçları pay2win olan oyunlardaki parayı öde , birinci ol ayrımcılığını kaldırmak için yazılımlar üretip / paylaşmaktır. Paylaşılan yazılımların memoryhackers.org ile bir alakası olmayıp, memoryhackers.org yasalara göre sadece "yer sağlayıcı" olarak hizmet etmektedir. Sitede bir çok oyun için yazılmış hile & tools bulabilir, programlama dersleri izleyebilir, ilginizi çeken içerikleri paylaşabilir ya da bilgisayarla ilgili veyahut hayatınızdaki herhangi bir olayla ilgili görüş&yardım talep edebilirsiniz. memoryhackers.org kökleri çok uzun yıllara dayanmaktadır. memoryhackers.org oyunlardaki zengin / fakir ayrımcılığını kaldırmak için uzun yıllar hizmet vermektedir & vermeye devam edicektir.
Senne akıllısın yaa Bu zekadan birazda bana verirmisin?adminlere seslenmek istiyorum bir önerım var teknık ekıbınızde 12 kişi çalıyor diyelım 4 oyunla ılgılenılıyor 3 er gruptan bunun yerıne 12 kışıyı 1 oyuna yönlendırırsenız daha cabuk sorunlar cözulur yada oyun sayısını 2 ye dusurun 6 kışılık grup verın 1 oyun için bakın bakalım sızı durdurabılıyorlarmı yada yetısemıyorsanız 12 kışılık teknık ekıbı 24 e artırın ve 10 carım banlandı banlanmıcagım bır hıle ıstıyorum base tarama olmasın sadeece wall ve damege hack olsun 2 sını bana yapabılecek varsa soylesın parası neyse verıcem özel musterı bolumu acın parayla alalım saglam hıle kolay gelsın ..
Senin demenle olmuyor bu işler. Bu adamlar hiç sosyalleşmesinmi Veya hiç Vakit ayırmasınmı Hemen 5 dkya hile çıkmıyor O kodlamayı yapmak en az 11 hafta sürüyordur !!adminlere seslenmek istiyorum bir önerım var teknık ekıbınızde 12 kişi çalıyor diyelım 4 oyunla ılgılenılıyor 3 er gruptan bunun yerıne 12 kışıyı 1 oyuna yönlendırırsenız daha cabuk sorunlar cözulur yada oyun sayısını 2 ye dusurun 6 kışılık grup verın 1 oyun için bakın bakalım sızı durdurabılıyorlarmı yada yetısemıyorsanız 12 kışılık teknık ekıbı 24 e artırın ve 10 carım banlandı banlanmıcagım bır hıle ıstıyorum base tarama olmasın sadeece wall ve damege hack olsun 2 sını bana yapabılecek varsa soylesın parası neyse verıcem özel musterı bolumu acın parayla alalım saglam hıle kolay gelsın ..
adminlere seslenmek istiyorum bir önerım var teknık ekıbınızde 12 kişi çalıyor diyelım 4 oyunla ılgılenılıyor 3 er gruptan bunun yerıne 12 kışıyı 1 oyuna yönlendırırsenız daha cabuk sorunlar cözulur yada oyun sayısını 2 ye dusurun 6 kışılık grup verın 1 oyun için bakın bakalım sızı durdurabılıyorlarmı yada yetısemıyorsanız 12 kışılık teknık ekıbı 24 e artırın ve 10 carım banlandı banlanmıcagım bır hıle ıstıyorum base tarama olmasın sadeece wall ve damege hack olsun 2 sını bana yapabılecek varsa soylesın parası neyse verıcem özel musterı bolumu acın parayla alalım saglam hıle kolay gelsın ..