onaylı üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
onaylı üye olmak için 3 gündür mesaj atıyorum 3,4 kere oldm ancak geri düşüyorum o kadar attığım mesaj silindi tamam bir kaç tanesi gereksiz konuyla bağımsız mesajlar kabul ama az önce şu mesajdan dolayı mesajlarınız silindi diye mesaj gelmediği halde durduk yere yine 3,4 mesajım silindi tam 50 mesaj yapıyorum geri düşüyor anlamadım bugmu oldu abi bu nedir 3 gündür kafayı yicem

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Dostum farklı konularda yorum yapabilirsin. Ancak doğru ve açıklayıcı olmalı. Konudan alakasız bir yorum sorun olur diye düşünüyorum

Üye
3 HİZMET YILI
onaylı üye olmak için 3 gündür mesaj atıyorum 3,4 kere oldm ancak geri düşüyorum o kadar attığım mesaj silindi tamam bir kaç tanesi gereksiz konuyla bağımsız mesajlar kabul ama az önce şu mesajdan dolayı mesajlarınız silindi diye mesaj gelmediği halde durduk yere yine 3,4 mesajım silindi tam 50 mesaj yapıyorum geri düşüyor anlamadım bugmu oldu abi bu nedir 3 gündür kafayı yicem
spam cevap atmman gerek 50 ye tamamlaman gerek.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Konularla alakalı ve absürt olmaması gerekiyor muhtemel olarak . Bazı şeyler özleniyor malesef ama yapman gereken tek şey bu dostum

AMACIM ZARAR GÖRENLERE AZDA OLSA YARDIM EDEBİLMEK
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
spam,flood vs yaptigin sistem veya yetkililer tarafindan fark edilirse uyari veya mesajlarin silinebilir ayni sekilde gereksiz bos yorumlarda dahil buna

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
50 mesaj atman gerekiyor spam mesaj türü konu ile alakasız mesaj attığın zaman siliniyor geçersiz sayılıyor dostum

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Farklı konulara doğru şekilde açık yorumlar yapman gerekiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
merhaba 51 mesaj göndermişim ama onaylı üye olarak görünmüyor sistemde
hile indirme yetkisi kapalı görünüyor neden acaba

Ekli dosyalar

• ttttt.PNG
    ttttt.PNG
    97.4 KB · Görüntüleme: 6
always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI
Merhabalar, konular silindiginde sizlere bildirim gelmez. Bundan dolayı yorum sayınız düşmüş. 50 sınırında bırakmamayaçalışın yorum sayınızı. iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...