Onaylı üyeliğim gitmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Dostlar doğru yere mi açtım bilmiyorum ama dün onaylı üyeydim 80 e yakın mesajım vardı bugün girdiğimde 47 mesaja düşmüş ve üyeliğim gitmiş neden acaba

Dualitet Og Ulver
Banlı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
Demek ki neymiş, mesaj kasmak için boş yorum yazılmıyormuş. Öğrenmiş oldun en azından. Yani umarım.

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
boş yorumlar siliniyor knk ondan konulara düzgün , anlaşılır ve alakalı yorumlar yap !

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Demek ki neymiş, mesaj kasmak için boş yorum yazılmıyormuş. Öğrenmiş oldun en azından. Yani umarım.
dostum ben zaten çoktan onaylı üyeydim dün lolde script bile açtım boş boş yorumda atmadım sebebini möderatorlerden biri yanıtlarsa sevinirim

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
dostum ben zaten çoktan onaylı üyeydim dün lolde script bile açtım boş boş yorumda atmadım sebebini möderatorlerden biri yanıtlarsa sevinirim
örnek adam asdasd diye konu açmış sende neden böyle konu açtın diye mesaj atarsan bu konu kapandıkdan sonra mesajın etkisiz olur ve silinir sana bildirim gelmez ama mesajın kaybolur denebilir

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Konuyla alakasız yorumlar atarsanız tarafınıza bildirilerek silinir. Eğer silinen konuda yorumunuz varsa ona bizim yapacak bir şeyimiz yok. Topic locked.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...