Seçkin Üye
Yanlışlıkla windows.old klasörünü sildim, bir önceki sürüme dönmek istiyorum dönemiyorum ,geri nasıl windows.old klasörünü nasıl yükleyebilirim bilen varsa yardım edebilir mi.
0 bilgi net söylüyorum kanka adamın dediğini bile anlamıyorsun daha , ben açıklayayım eskiden windowsu varmış onun üstüne silmeden bir windows daha kurmuş ardından geri dönüş işlemi veya yedek maksatlı bırakılan windows.old kalıntısını (klasörünü ve içeriğini) silmiş yani eski windowsu artık yok ve soruyor ki eski windowsuma dönebilir miyim , bayağı bilgili arkadaş umarım doping hafıza ile daha da baya bilgili olursuntam anlayamadım ama c diskine sağ tıkla onu düzelt yeri var ona tıkla eksik dosyayı bulup geri yükleme yapıyor ama senin dediğin şeyi tam anlamadım tam anlatırsan daha detaylı anlatabilirim meslek lisesi 11.sınıf okuyorum bilgisayar mühendisliği bu konularda baya bilgiliyim :=)
Kral üyelik sınıfı kovalayan küçük bi kardeşimiz fazla yüklenme böyle. Olabilir dikkat çekmek veya kabullendirmek vs vs olabilir yani insan yapısı ile alakalı 11.sınıf bilgisayar mühendisi olamayacağı gerçeği ile eş doğrultuda birşey yakalamışsın. Ama boşver elinden geleni vermek istiyor kırma gururunu adamın. Ve son olarak sistem geri yüklemesi yada silinen dosyaları tekrar getirmek için kullanılan bi program vardı hatırlamıyorum şu anda windows olduğu için kurtarma ihtimali yüksek çünkü Pardus,Lınux,Ubuntu gibi bir işletim sistemi olmadığı için rahatlıkla kurtarılabilir .0 bilgi net söylüyorum kanka adamın dediğini bile anlamıyorsun daha , ben açıklayayım eskiden windowsu varmış onun üstüne silmeden bir windows daha kurmuş ardından geri dönüş işlemi veya yedek maksatlı bırakılan windows.old kalıntısını (klasörünü ve içeriğini) silmiş yani eski windowsu artık yok ve soruyor ki eski windowsuma dönebilir miyim , bayağı bilgili arkadaş umarım doping hafıza ile daha da baya bilgili olursunkomedi şovu ya
kanka valla benim kullandığım recuva vardı ama bu yöntemde çalışan hiçbir program eğer manuel yedek alınmadıysa geri döndüremez silinen dosyaların en azından 2-3 tanesi arızalı veya dönüştürülemez şekilde kalır aksine windows olduğu için kurtarılamaz windowsa kıyasla linuxu yoktan düzenleyebilirsin ya ondan diyorum yine de sanmıyorum silindiyse geri döneceğini bu yüzden her zaman yedekte disk tutarım bir de üyelik kovalaması değil ben çok bilmişleri sevmem bu tavırları genel olarak bak günde yüzlerce post atılıyor ben sadece hakkında bilgi sahibi olduklarıma maydonoz olup yorum yapıyorum yardımcı olmak maksadıylaKral üyelik sınıfı kovalayan küçük bi kardeşimiz fazla yüklenme böyle. Olabilir dikkat çekmek veya kabullendirmek vs vs olabilir yani insan yapısı ile alakalı 11.sınıf bilgisayar mühendisi olamayacağı gerçeği ile eş doğrultuda birşey yakalamışsın. Ama boşver elinden geleni vermek istiyor kırma gururunu adamın. Ve son olarak sistem geri yüklemesi yada silinen dosyaları tekrar getirmek için kullanılan bi program vardı hatırlamıyorum şu anda windows olduğu için kurtarma ihtimali yüksek çünkü Pardus,Lınux,Ubuntu gibi bir işletim sistemi olmadığı için rahatlıkla kurtarılabilir .Gitme üstüne Gitme.