Öncelikle Geri Dönüşümü Kutluyorum Yıllar Sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Onaylı Üye Hileleri Kullanabilir ama izinlerimiz otomatikmen kapatılıyor bunun sebebini anlamadım !
4 Yıldan Fazladır Bu Siteyi Kullanır Ama İnsanlardan Foruma Yazıyazmaktan kaçınırım uzun zamandırda evlendiğim için online olamayan biriyim .
Yıllarını Bu Siteye Vermiş İnsanlara Tag Verilmesini Rica Ediyorum Bu Benim Görüşüm .
Ve Onaylı Üyelik İzinlerimiz Neden İptal Edildiğini Duymak Bana Onur Verir .
Hileler Cok fazla uğraş aldığı bilen bir yazılımcı olarak tabiki yorum kasmakta uğraştırdığı için kısas metodu harika bir sistem.
Ama İnsanlardan muhattap olmaktan uzak duranlar içinde bir sistem geliştirilmesini talep ediyorum .
VE LÜTFEN İZİNLERİMİ ACARSANIZ MUTLU OLURUM HİLE KULLANICAM İZİNLERİ KONTROL ETMEKTEN SÜREKLİ CİGERİMDE TÜMOR OLUŞTU :D
Adminler Ve Kurucularına Saygılar Umarım Beni Hatırlamışlardır
SİZLERDE LÜTFEN GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTİN !

Moderatörün son düzenlenenleri:

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Açıkcası evet dediğin gibi konuşmayanlar var fakat eğer öyle bir ihtimal olursa(mesaj sayısı yetersiz olup izin verme) tabi sanmıyorum ama eğer olursa bizlerin hakkı yenmiş oluyor.
Şöyle de bir açıklık getireyim, forumumuzda rank sistemi otomatik olmaktadır, yani mesaj sayısınız yükselip sınırı geçtiyse otomatik olarak yükselirsiniz.
Bunun haricinde hiç bir şekilde şahısa özel izin verilmez.
Eğer böyle bir problem yaşıyorsanız bağışta bulunup donater rankını alabilirsiniz.
Bu sayede de izin olayını halledebilirsiniz. İyi forumlar.

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
böylesi forum için daha iyi olmuş aktifliği koruyor ;):)

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Açıkcası evet dediğin gibi konuşmayanlar var fakat eğer öyle bir ihtimal olursa(mesaj sayısı yetersiz olup izin verme) tabi sanmıyorum ama eğer olursa bizlerin hakkı yenmiş oluyor.
Şöyle de bir açıklık getireyim, forumumuzda rank sistemi otomatik olmaktadır, yani mesaj sayısınız yükselip sınırı geçtiyse otomatik olarak yükselirsiniz.
Bunun haricinde hiç bir şekilde şahısa özel izin verilmez.
Eğer böyle bir problem yaşıyorsanız bağışta bulunup donater rankını alabilirsiniz.
Bu sayede de izin olayını halledebilirsiniz. İyi forumlar.
Senin hakkın yenmiyor 8.yilin zaten aynı yetkiler sana da geçecek bizde 2.yilini dolduranlar demiyoruz 5.yil ve 5.yili geçkin üyelere güzellik yapılabilir sonuçta eski üyeleriz

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
haklarını yemeyelim onlarında bir şekilde kazanmaları lazım adam girip indirip hileyi kullanıp sayfanın yüzüne bile bakmayacaksa ONUNLA HİLEYİ PAYLAŞMANIN NE ANLAMI VAR . sayfa aktifliğini koruyor .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...