hilesi olsa gerçekten süper olurrayn bu arada bende okt 2'de hile arıyorum
kafa topu 2bende uskoda hile arıyorum var ama paralı![]()
bende öyle biliyorum hile yapılacak 0 hile olan tek oyun bencebildiğim kadarıyla yok
zor ağa bulunacak gibi bişey deil anca pepsi kodları paylaşılır ondan da para gelir karakter yükseltirsin özel güç yükseltirsin o kodları da burdaki kaç bin üyeden önce yazman gerekBende araştırdım ama kayda değer bişey bulamadım
kafa topu için sadece kod dağıtılıyor bu sitede herhalde ben öyle gördümKardeşim çok araştırdım zamanında uğraş verdim ama maalesef yok yani ben bulamadım
1.Olarak sadece bu sitede değil heryerde araştırdım bulamadımkafa topu için sadece kod dağıtılıyor bu sitede herhalde ben öyle gördüm
reis Estağfurullah bide o kodları herkesten önce yazmak gerekiyordu herhalde1.Olarak sadece bu sitede değil heryerde araştırdım bulamadım
2. kodlarda iş yapar
3. olarak boş yorum gibi oldu kusura bakmayın ama yok bulunmuyor
Sınırsız para elmas gibi sınırsız özellik kullanma .efso olurdu olsa amabu oyunun naasıl bir hilesi olur ki ? yani ne özelliği olur ben sanmıyorum ama çıkarsa helal olsun derim bunuda tek yapacak forum MemoryHackers olur .
öyle bişey olsa keşkeSınırsız para elmas gibi sınırsız özellik kullanma .efso olurdu olsa ama
aynen haklısınprivate server varsa vardır onun dışında mobilde online oyunları hacklemek zor iş (bkz. clash royale)