Selamlar,mh üyeleri.OnePlus 8 ve 8 Pro 14 Nisan'da tanıtılacak.Bugün, güvenilir sızıntı uzmanı Evan Blass OnePlus 8 serisinin ekran koruyucusunu, şeffaf tampon kutusunu ve kablosuz şarj yuvasını paylaştı.Kablosuz Şarj Cihazı muhtemelen sıcaklıkları kontrol altında tutmak için bir fana sahip olacak, böylece daha yüksek şarj hızına ulaşabilir ve daha uzun süre dayanabilir.Önceki sızıntılara göre, OnePlus 8 ve 8 Pro'nun her ikisi de 30W'a kadar şarj edecek, ancak kablosuz şarjı destekleyen sadece Pro sürümü.Haftaya online olarak gerçekleşecek lansmanda telefonun tanıtılması bekleniyor.
Ekran: 6.78 inç büyüklüğünde ve QHD+ çözünürlüğe sahip 120Hz tazeleme hızı Yonga: Snapdragon 865 Depolama: 128/256 GB RAM: 8/12 GB (LPDDR5) Arka kamera: 48 MP + 48 MP + 8 MP + 5 MP Ön kamera: 16 MP Batarya: 4510 mAh (30W kablolu ve kablosuz hızlı şarj, 3W ters kablosuz şarj) Renk seçenekleri: Mavi,siyah ve yeşil Suya dayanıklılık: IP68 (1.5 metre derinlikteki suda 30 dakika boyunca dayanıklılık)
fiyati ne olacak acaba merakla bekleniyor kablosuz sarj artik olmazsa olmaz gibi birsey oldu kulakliklara bile koyuyorlar telefonda sart. dostum yazin icin cok sagolasin ama fontu degistirip biraz daha buyutebilirmisin ben yasladim birazda