[ÖNEMLİ] Hangi Windows Sürümünü Seçmelisiniz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eclipse Team Developer
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Selamlar, bir çok soru ve yanlış bilgi gördükten sonra bu konuyu açma gereği duydum.
Gereksiz detay vermeden son kullanıcı için basit ve anlaşılır tutmaya çalışacağım.

Kullanacağınız Windows sürümünü belirlemenizde en büyük etken tabiki kullanacağınız sistem
Şayet güncel bir sisteme sahipseniz en sağlıklı ve en yüksek performansı Windows 10 Home'da alırsınız
Şayet güncel bir sisteme sahipseniz ve çoğu kullanıcının ihtiyaç duymayacağı bitlocker gibi özelliklere ihtiyaç duyuyorsanız
Windows 10 Pro'yu tercih edebilirsiniz ama unutmayın Windows 10 Pro'nun kaynak kullanımı daha fazladır.

Daha mütevazi bir bilgisayara sahipseniz yahut Windows 10'un arkaplan işlemlerinden sıkıldıysanız Windows 8.1 Home'u şiddetle tavsiye ederim
Hem güncel hemde arkaplan işlemleri minumum bir sistem elde etmiş olursunuz

ÖNEMLİ

Lütfen kendi güvenliğiniz sadece Windows'un resmi sitesinden indireceğiniz offical ve güncel iso'ları kullanın!
Windows 7/XP gibi outdated Windows sürümleri ciddi güvenlik açıklarına sebep olacaktır
Hiç bir modified/katılımlı Windows sürümlerini etiketlerine performans vaatlerine inanarak KULLANMAYIN!
Yok kardeşim ben illa modifiyeli Win10 istiyorum diyorsanız RESMİ Windows 10 LTSC 2020 Sürümünü kullanınız

LTSC Sürüm en hafif ve kararlı Windows 10 resmi sürümüdür mağaza vs gibi gereksiz uygulamaları barındırmaz..

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bilgi için teşekkürler çok eğitici

Tahsin Yavuz
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
Windows 8.1'de backdoor açıkları var ve güncelleme sık gelmiyor. Windows 10 tercih edin.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bilgi sağlığı
Teşekkürler kardeşim

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bilgi için teşekkürler

Bir ömür bu susmalar için fazla kısa değil mi
Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Güncelleme almamak demek bir çok backdoor açığı ve güvenlik sorunu demektir. Şu anda dakikalar içerisinde sızılabilmekte bir Win7 işletim sistemine lütfen daha dikkatli olun
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Biliyorum ama windows 7 candır :DD

Bir Umut Güzel Günler için
Banlı Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
bilgi için tşk ederim

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Selamlar, bir çok soru ve yanlış bilgi gördükten sonra bu konuyu açma gereği duydum.
Gereksiz detay vermeden son kullanıcı için basit ve anlaşılır tutmaya çalışacağım.

Kullanacağınız Windows sürümünü belirlemenizde en büyük etken tabiki kullanacağınız sistem
Şayet güncel bir sisteme sahipseniz en sağlıklı ve en yüksek performansı Windows 10 Home'da alırsınız
Şayet güncel bir sisteme sahipseniz ve çoğu kullanıcının ihtiyaç duymayacağı bitlocker gibi özelliklere ihtiyaç duyuyorsanız
Windows 10 Pro'yu tercih edebilirsiniz ama unutmayın Windows 10 Pro'nun kaynak kullanımı daha fazladır.

Daha mütevazi bir bilgisayara sahipseniz yahut Windows 10'un arkaplan işlemlerinden sıkıldıysanız Windows 8.1 Home'u şiddetle tavsiye ederim
Hem güncel hemde arkaplan işlemleri minumum bir sistem elde etmiş olursunuz

ÖNEMLİ

Lütfen kendi güvenliğiniz sadece Windows'un resmi sitesinden indireceğiniz offical ve güncel iso'ları kullanın!
Windows 7/XP gibi outdated Windows sürümleri ciddi güvenlik açıklarına sebep olacaktır
Hiç bir modified/katılımlı Windows sürümlerini etiketlerine performans vaatlerine inanarak KULLANMAYIN!
Yok kardeşim ben illa modifiyeli Win10 istiyorum diyorsanız RESMİ Windows 10 LTSC 2020 Sürümünü kullanınız

LTSC Sürüm en hafif ve kararlı Windows 10 resmi sürümüdür mağaza vs gibi gereksiz uygulamaları barındırmaz..

w10 pro

but most importantly he hacc
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
çok teşekkürler eski bilgisayarımda sürümü değiştirmeyi düşünüyorum

Security Broker
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
You can choose the latest version of windows 10 Pro.

Bir Umut Güzel Günler için
Banlı Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
win7 ram fazla yemiyor win 10 aşırı ram yiyor dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...