22 Nis 2017 #1 DelPhoİ Enkaz altındayım canım belki başka baharlara Ultra Üye Katılım 3 Şub 2017 Mesajlar 1,870 Çözümler 17 Tepki puanı 295 Ödüller 10 Sosyal 9 HİZMET YILI Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Video cekicektim kısa olur diye çekmedim basit uygulama Resime tikladiginizda aranir.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Video cekicektim kısa olur diye çekmedim basit uygulama Resime tikladiginizda aranir.
22 Nis 2017 #2 ÜzgünBirey Ü Süper Üye Katılım 15 Ocak 2017 Mesajlar 876 Çözümler 1 Tepki puanı 56 Ödüller 5 9 HİZMET YILI Anroid'te bayağı gelişmişsin tebrikler... Başarılarının temennisi dileğiyle.
22 Nis 2017 #3 LmaR Bilinmiyor Efsane Üye Katılım 26 Şub 2016 Mesajlar 4,271 Çözümler 3 Tepki puanı 792 Ödüller 13 10 HİZMET YILI Yararlı Konu İşe Yarar
22 Nis 2017 Yasaklandı #4 BozkurtTeam B I'm the Boss Ultra Üye Katılım 4 Ağu 2016 Mesajlar 887 Tepki puanı 30 9 HİZMET YILI Kardeş androidde güzel gelişiyosun ama sanırım biyeren ifşa veriyosun layouts , widgets ne druyo orda silsene
Kardeş androidde güzel gelişiyosun ama sanırım biyeren ifşa veriyosun layouts , widgets ne druyo orda silsene
22 Nis 2017 #5 BozkurtTuran B Üye Katılım 18 Mar 2017 Mesajlar 20 Tepki puanı 0 Yaş 27 9 HİZMET YILI Güzel android ile aran iyi gözüküyor ve bu uygulama başkasını aradığımızda polis vb. olarak gözükmemizimi sağlıyor iyi forumlar. Başarılı harika mükemmel
Güzel android ile aran iyi gözüküyor ve bu uygulama başkasını aradığımızda polis vb. olarak gözükmemizimi sağlıyor iyi forumlar. Başarılı harika mükemmel
22 Nis 2017 Konuyu başlatan #6 DelPhoİ Enkaz altındayım canım belki başka baharlara Ultra Üye Katılım 3 Şub 2017 Mesajlar 1,870 Çözümler 17 Tepki puanı 295 Ödüller 10 Sosyal 9 HİZMET YILI ÜzgünBirey' Alıntı: Anroid'te bayağı gelişmişsin tebrikler... Başarılarının temennisi dileğiyle. Genişletmek için tıklayın ... Eyw canim BozkurtTeam' Alıntı: Kardeş androidde güzel gelişiyosun ama sanırım biyeren ifşa veriyosun layouts , widgets ne druyo orda silsene Genişletmek için tıklayın ... eyw orada benim kodladigim anlasilsin diye yaptm yoksa alinti filan sanarlar BozkurtTuran' Alıntı: Güzel android ile aran iyi gözüküyor ve bu uygulama başkasını aradığımızda polis vb. olarak gözükmemizimi sağlıyor iyi forumlar. Başarılı harika mükemmel Genişletmek için tıklayın ... Sanirim yorum kasiosun
ÜzgünBirey' Alıntı: Anroid'te bayağı gelişmişsin tebrikler... Başarılarının temennisi dileğiyle. Genişletmek için tıklayın ... Eyw canim BozkurtTeam' Alıntı: Kardeş androidde güzel gelişiyosun ama sanırım biyeren ifşa veriyosun layouts , widgets ne druyo orda silsene Genişletmek için tıklayın ... eyw orada benim kodladigim anlasilsin diye yaptm yoksa alinti filan sanarlar BozkurtTuran' Alıntı: Güzel android ile aran iyi gözüküyor ve bu uygulama başkasını aradığımızda polis vb. olarak gözükmemizimi sağlıyor iyi forumlar. Başarılı harika mükemmel Genişletmek için tıklayın ... Sanirim yorum kasiosun