Üye
LeftSpace' Alıntı:Bunu böyle class ile yapmak zorunda degilsin hem git endscene hook içine yaz :D3DXCreateFont fonksiyonunu
LeftSpace' Alıntı:menu classına o fonksiyonu yazmalısın
Örnek :
class menu
{
public:
CreateNewFont(LPCSTR,int,LPDIRECT3DDEVICE9);
}
ancak sendeki menü classına yaz bunu = CreateNewFont(LPCSTR,int,LPDIRECT3DDEVICE9);
LeftSpace' Alıntı:biliyorum bu sourceyi fontu oluşturuyordu benim bildigim sadece font resetlemesi sorunluydu bununyazılar gidiyordu sanırım
Görünüşün ss atsana merak ettimbyDesing17' Alıntı:LeftSpace' Alıntı:biliyorum bu sourceyi fontu oluşturuyordu benim bildigim sadece font resetlemesi sorunluydu bununyazılar gidiyordu sanırım
mpgh den aldım :ma görünüş fena yhaa evt doru bi kaçtane hatası daha vardı ama am k bi türlü şunu halledemedim gitti a q şimdi ben oraya ne yazayım yada neyi düzeltiyim söle bana ben yapıyım
Leaver' Alıntı:Hangi Proje bu ?
Nader11ndeu' Alıntı:Görünüşün ss atsana merak ettimbyDesing17' Alıntı:LeftSpace' Alıntı:biliyorum bu sourceyi fontu oluşturuyordu benim bildigim sadece font resetlemesi sorunluydu bununyazılar gidiyordu sanırım
mpgh den aldım :ma görünüş fena yhaa evt doru bi kaçtane hatası daha vardı ama am k bi türlü şunu halledemedim gitti a q şimdi ben oraya ne yazayım yada neyi düzeltiyim söle bana ben yapıyım
Leaver' Alıntı:Bunu Biliyorum Geçen İndirdim bunun üzerinde Çalışıcam Performans bitince Süper bişey Ortaya Çıkıcak WolfPLus 9.0 Versiyonu gibi Yapıcam Menu tamam Checkleri eklemem Kaldı .
Nader11ndeu' Alıntı:Biliyorum bu menüyü
byDesing17' Alıntı:Leaver' Alıntı:Bunu Biliyorum Geçen İndirdim bunun üzerinde Çalışıcam Performans bitince Süper bişey Ortaya Çıkıcak WolfPLus 9.0 Versiyonu gibi Yapıcam Menu tamam Checkleri eklemem Kaldı .
aq zaten ben murata attımsölesene o hatayı nasıl çözcem + wolfplustan daha güzel bişi olcak o hatayı düzeltsen tmm dır
la tmm :Leaver' Alıntı:byDesing17' Alıntı:Leaver' Alıntı:Bunu Biliyorum Geçen İndirdim bunun üzerinde Çalışıcam Performans bitince Süper bişey Ortaya Çıkıcak WolfPLus 9.0 Versiyonu gibi Yapıcam Menu tamam Checkleri eklemem Kaldı .
aq zaten ben murata attımsölesene o hatayı nasıl çözcem + wolfplustan daha güzel bişi olcak o hatayı düzeltsen tmm dır
Amk Ben Murattım aldım Diye birşey Dedimmi ?
Benim Arşivdeki Projeleri görsen Ağzın yamılır Amk Ne istersen Var Salı pazarı gibi amk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?