OnePlus Nord N10 5G şarjdayken kapanıp açılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
arkadaşlar yeni aldım sarja takıp bırakıyorum sarj dolarken telefon kendi kendini kapatıyor geldimde Sarj 100 ama Pin kodunu giriyorum her sarja bıraktımda yani telefon kapanıp açılıyor nedenini bilen varmı acaba gerçekten bir sorunmu var telefonda bilmiyorum yeni aldım daha 3 4 gün oldu

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
3-4 günlük diyorsun demekki otomatik kapanıp açılma veya şarj ayarları varsayılandır zaten hızlı şarj oluyo dediğinden belli bu yüzden kendini otomatik restartlıyodur kapatıyodur daha hızlı ve güvenli şarj olsun diye kendi ayarıdır normalde elindeyken aniden kapanma açılma olmuyosa salla hiç kurcalama :D

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
ayarlarına dikkatlice bak dostum belli ki hızlı şarj modu var telefonu kapatarak daha hızlı dolduruyor olmadı youtubeden araştır.

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
sa
ayarlarına dikkatlice bak dostum belli ki hızlı şarj modu var telefonu kapatarak daha hızlı dolduruyor olmadı youtubeden araştır.
Post automatically merged:

3-4 günlük diyorsun demekki otomatik kapanıp açılma veya şarj ayarları varsayılandır zaten hızlı şarj oluyo dediğinden belli bu yüzden kendini otomatik restartlıyodur kapatıyodur daha hızlı ve güvenli şarj olsun diye kendi ayarıdır normalde elindeyken aniden kapanma açılma olmuyosa salla hiç kurcalama :D
iui
Post automatically merged:

bebeleri pisten allalım

Uzman Üye
4 HİZMET YILI
adb firmwaresini indir pc ne. telefonunu pc ye bağla. İnternetten debug açmaya bak neden kapandığının hatası yazar büyük ihtimalle onu internette arat

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
hızlı şarj olmak için otomatik olarak kapatıp açıyordur kanka

Üye
4 HİZMET YILI
BİR TÜRK
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
kendini kapatıyor olabilir seri doldurmak için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...