samsung qvo ssd ben kullanıyorum çok güzelBilgisayarımda sıkıntı yaşıyorum önerdiğiniz SSD varmı acaba
samsung ssd den vargecme diğerleri yaramaz dolar kuru düşükken almıştım şimdi kullanıyorumBilgisayarımda sıkıntı yaşıyorum önerdiğiniz SSD varmı acaba
ucuz alıp cezasını çekme samsung qvo bireaz fazla para ver yada biraz daha biriktir samsung qvo al birebir değişim garantilisandıskı öneriyorlar sizce o ansıl ?
benım sıkıntım pcden kaynaklı sıkıntı hdd var o yüzden ssd yi çözüm olacak sanırımucuz alıp cezasını çekme samsung qvo bireaz fazla para ver yada biraz daha biriktir samsung qvo al birebir değişim garantili
şuan alanında lider samsung EVO QVO modelleri var QVO kullanıyorum ben şuan daha üst modelleride var fiyat performans qvo gayet iyisamsung u sizden duydum ne yalan söyliyim baya uzak kalmışım bu mevzuya
ssd bilgisayar acılma oranında etki eder oyunlarda 3-5 saniye ozaman tam olarak sorun nedir söylerseniz ona göre yorumlarım sistemibenım sıkıntım pcden kaynaklı sıkıntı hdd var o yüzden ssd yi çözüm olacak sanırım
disk 100 problemi yasıyorum oyunda takılma oluyor donuyorssd bilgisayar acılma oranında etki eder oyunlarda 3-5 saniye ozaman tam olarak sorun nedir söylerseniz ona göre yorumlarım sistemi
disk %100 problemi internet oyunlarında mıdisk 100 problemi yasıyorum oyunda takılma oluyor donuyor
belkide bilgisayara temiz kurulum yapman gerekir diskle alakalı değildedisk 100 problemi yasıyorum oyunda takılma oluyor donuyor