Önerebileceğiniz bi Operatör var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Türktelekom baydı artık o kadar ping donma takılma yarım saat bekliyorum. Önerebilceğiniz Operatör varmı ?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Ben gibirnet kullanıyorum ve ms olarakta en düşük ms'i veriyor diyebilirim fiyat olarakta en ucuzu şu an diğer firmalar 200 küsur liraya verirken bu 110 lira aylığı ayrıca taahhütsüz istediğin zaman da çıkabilirsin bir dene derim memnun kalacağına eminim gidipte para bayılma diğerlerine 1 sene olacak kullanıyorum gerek ms gerek videolar internet sayfalarını açış olsun çok tatlı bir internet memnunum yani

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Süperonline fix ya
Altyapı sorunu çok yaşaniormuş ondada ya
Ben gibirnet kullanıyorum ve ms olarakta en düşük ms'i veriyor diyebilirim fiyat olarakta en ucuzu şu an diğer firmalar 200 küsur liraya verirken bu 110 lira aylığı ayrıca taahhütsüz istediğin zaman da çıkabilirsin bir dene derim memnun kalacağına eminim gidipte para bayılma diğerlerine 1 sene olacak kullanıyorum gerek ms gerek videolar internet sayfalarını açış olsun çok tatlı bir internet memnunum yani
Burda altyapısı varmı bi incelicem teşekkür ederim önerin için.

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
bulunduğun yere göre değişkenlik gösterir mesela ben Uydunet kullanıyorum çok iyi ancak arkadaşımın uyduneti berbat

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
türknet kullanıyorum altyapındaki hız neyse onu veriyorlar çoğu firmadan daha ucuz ve fahiş zamlar yapmıyorlar

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
knk türknet baya iyi diyorlar ama onunda fiyatı baya arttı alt yapısı varsa türknete yoksada süperonline ona geç derim

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Operatörden ziyade bulunduğun ikametgah adresinde en uyumlu altyapısı olan operatör hangisi önce bunu araştırmalısın bence nerede yaşıyorsun?

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
knk türknet baya iyi diyorlar ama onunda fiyatı baya arttı alt yapısı varsa türknete yoksada süperonline ona geç derim
kanka ben de 1 2 ay önce geçtim türktelekom haber vermeden daha doğrusu eski numaraya tahütün bittiğini iletmiş ama bizim haberimiz yok 16 mbps internete 500 ödemiştik 2 ay onun için türknete geçtim 249 tl (türktelekom modemi varsa tabii yoksa +300) ücrete şahsen 100mbps çok iyi

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
kanka ben de 1 2 ay önce geçtim türktelekom haber vermeden daha doğrusu eski numaraya tahütün bittiğini iletmiş ama bizim haberimiz yok 16 mbps internete 500 ödemiştik 2 ay onun için türknete geçtim 249 tl (türktelekom modemi varsa tabii yoksa +300) ücrete şahsen 100mbps çok iyi
alt yapı varsa her türlü türknet ztn knk bizim burda alt yapısı olmadığı için mecbur süperonline kullanıyoz gelirse direk geçecem

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Kanka oturduğun yerden kaynaklı büyük ihtimalle çünkü bende türktelekom kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım
Yeni yerleşim olduğu içinmi anlamıyorum ki altyapım 100 mb download karşılıyor. ama benim 36 mb hızı 12 ye kadar düşürebiliyor anlamadım ki.
alt yapı varsa her türlü türknet ztn knk bizim burda alt yapısı olmadığı için mecbur süperonline kullanıyoz gelirse direk geçecem
Onunda Müşteri hizmetleri biraz sıkıntılıymış öle duydum
Ben Superonline kullanıyorum memnunum
Sitede bi kaç kişi kullanıyor bendemi alsam acaba artık baydı ya bu olay.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Turkcell kanka pahalı falan ama adamlar yağıyor bu işi ya

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kardeşim. Öncelikle bir türknet altyapı sorgulat. Çok uygun fiyata kesintisiz çok güzel bir internete sahip olabilirsin ama türknet çok yüksek bir hız vermiyorsa turkcell superonline çok daha stabil bir internet veriyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...