HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Türktelekom baydı artık o kadar ping donma takılma yarım saat bekliyorum. Önerebilceğiniz Operatör varmı ?
Altyapı sorunu çok yaşaniormuş ondada yaSüperonline fix ya
Burda altyapısı varmı bi incelicem teşekkür ederim önerin için.Ben gibirnet kullanıyorum ve ms olarakta en düşük ms'i veriyor diyebilirim fiyat olarakta en ucuzu şu an diğer firmalar 200 küsur liraya verirken bu 110 lira aylığı ayrıca taahhütsüz istediğin zaman da çıkabilirsin bir dene derim memnun kalacağına eminim gidipte para bayılma diğerlerine 1 sene olacak kullanıyorum gerek ms gerek videolar internet sayfalarını açış olsun çok tatlı bir internet memnunum yani
kanka ben de 1 2 ay önce geçtim türktelekom haber vermeden daha doğrusu eski numaraya tahütün bittiğini iletmiş ama bizim haberimiz yok 16 mbps internete 500 ödemiştik 2 ay onun için türknete geçtim 249 tl (türktelekom modemi varsa tabii yoksa +300) ücrete şahsen 100mbps çok iyiknk türknet baya iyi diyorlar ama onunda fiyatı baya arttı alt yapısı varsa türknete yoksada süperonline ona geç derim
alt yapı varsa her türlü türknet ztn knk bizim burda alt yapısı olmadığı için mecbur süperonline kullanıyoz gelirse direk geçecemkanka ben de 1 2 ay önce geçtim türktelekom haber vermeden daha doğrusu eski numaraya tahütün bittiğini iletmiş ama bizim haberimiz yok 16 mbps internete 500 ödemiştik 2 ay onun için türknete geçtim 249 tl (türktelekom modemi varsa tabii yoksa +300) ücrete şahsen 100mbps çok iyi
Ben Superonline kullanıyorum memnunumTürktelekom baydı artık o kadar ping donma takılma yarım saat bekliyorum. Önerebilceğiniz Operatör varmı ?
Kanka oturduğun yerden kaynaklı büyük ihtimalle çünkü bende türktelekom kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadımTürktelekom baydı artık o kadar ping donma takılma yarım saat bekliyorum. Önerebilceğiniz Operatör varmı ?
Yeni yerleşim olduğu içinmi anlamıyorum ki altyapım 100 mb download karşılıyor. ama benim 36 mb hızı 12 ye kadar düşürebiliyor anlamadım ki.Kanka oturduğun yerden kaynaklı büyük ihtimalle çünkü bende türktelekom kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım
Onunda Müşteri hizmetleri biraz sıkıntılıymış öle duydumalt yapı varsa her türlü türknet ztn knk bizim burda alt yapısı olmadığı için mecbur süperonline kullanıyoz gelirse direk geçecem
Sitede bi kaç kişi kullanıyor bendemi alsam acaba artık baydı ya bu olay.Ben Superonline kullanıyorum memnunum
aga Klasik gelebilir ama Turkcell en iyisi sadece ücretleri biraz pahalıTürktelekom baydı artık o kadar ping donma takılma yarım saat bekliyorum. Önerebilceğiniz Operatör varmı ?