Süper Üye
Önerebileceğiniz grafik tasarım uygulamalarını kaldırabilecek laptop varmı link falan atarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler iyi foorumlar.
Laptop lazım kanka kendim için sormuyorum sevdiğim bi abinin çocugu için arıyorum grafik tasarım için yani uygulamalarını kaldırıcak ucuz yollu sıkıntısız bi laptop lazımkanka ipad serisine bak ipadler işini görür sanırım
Mackbook serilerine bakabilir hocam grafik için istiyorsa en ideal markalardan zaten grafik denilinceLaptop lazım kanka kendim için sormuyorum sevdiğim bi abinin çocugu için arıyorum grafik tasarım için yani uygulamalarını kaldırıcak ucuz yollu sıkıntısız bi laptop lazım
Pahalı değilmi kral onlar ucuz yollu lazım varsa bi bildiğin 6 7 k ya link atabilirmisinMackbook serilerine bakabilir hocam grafik için istiyorsa en ideal markalardan zaten grafik denilince
o zaman bilmiyorum kanka windowslarla ilgili birfikrim yok ama emir benderlioğlu youtube kanalına bak o adamda tasarımcı sisstemlerine bir göz at windows odaLaptop lazım kanka kendim için sormuyorum sevdiğim bi abinin çocugu için arıyorum grafik tasarım için yani uygulamalarını kaldırıcak ucuz yollu sıkıntısız bi laptop lazım
Hocam bu fiyatlara gerçekten doğru düzgün bir laptop bile alamazsınız üzgünüm tavsiyem ikinci bir el temiz ikinci el ama macbook almasıdır öyle yani başka da yok doğru düzgünPahalı değilmi kral onlar ucuz yollu lazım varsa bi bildiğin 6 7 k ya link atabilirmisin
Lenovo ThinkPad P adında bir bilgisayar var bu bilgisayarla istediğin grafik tasarım uygulamalarını kullanabilirsin blender dahilÖnerebileceğiniz grafik tasarım uygulamalarını kaldırabilecek laptop varmı link falan atarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler iyi foorumlar.
ipad serisine bakmanı tavsıye ederımÖnerebileceğiniz grafik tasarım uygulamalarını kaldırabilecek laptop varmı link falan atarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler iyi foorumlar.
Grafik tasarım uygulamalarını çalıştırabilecek bir laptop seçerken, işlemci hızı, RAM miktarı, grafik kartı ve depolama alanı gibi özelliklere dikkat etmeniz önemlidir. İşte grafik tasarım için uygun olan bazı laptop önerileri:Önerebileceğiniz grafik tasarım uygulamalarını kaldırabilecek laptop varmı link falan atarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler iyi foorumlar.