Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam şimdi cok fazla hile var ama ben banlatmayanı görmedim yok denicek kadar assırı az alırsın illaki ban yersin kacıs yok ha param var diyosan cok satıcı var ama deymez yani ban garanti ben bir kere kullandım ücretsiz norecoil hilesiydi 3. gün banlanmıstım game ban yemiştim önermiyorum hocam
kanka rustta sanırım pay2win mantığı yok ha varsa bile bir kaç oynamıştım ama inan rustta kullanmanı tavsiye etmem paran çoktur sıfırdan birisyle anlaşıp yazdırırsın ama eninde sonunda ban yersin kirve bilgin olsun. şuan piyasada ücretli/ücretsiz satılanlar max 3 gün içinde ban yediriyor bilgine!
rustta kaliteli hile bulmak zor paran varsa developerlara ulaşıp sadece senin kullanabileceğin bi hile yaptırman gerekiyor (ban yememek için). script olarak sadece revoflex güzel. tilt oldugun düşmanına öldüysen veya raid yediysen sakın sinire kapılıp bilinmeyen bi hile açma oyun 300 tl az degil