Onerebileceginiz rust hilesi varmi

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Rust hilesi ariyorum sitede yok onerebileceginiz bir hile makro vs varmi parali parasiz farketmez esp ve aimbot lazim veya sadece makro da olur

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hocam şimdi cok fazla hile var ama ben banlatmayanı görmedim yok denicek kadar assırı az alırsın illaki ban yersin kacıs yok ha param var diyosan cok satıcı var ama deymez yani ban garanti ben bir kere kullandım ücretsiz norecoil hilesiydi 3. gün banlanmıstım game ban yemiştim önermiyorum hocam

Hi
Uzman Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
Rustta hile kullanmanı önermem

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
rusta hile sarmıyor ki minecraftta hayatta kalmada arada gamemode 1 almak gibi bişi xd

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
hile kullanma derim hocam ban riskin çok yüksek ben ban yedim

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Çok fazla aradım ama düzgün bir hile maalesef yok çoğu banlatacak tipten şeyler bunları da önermem

Herkes Bir Gün Ölecek
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
rustda beleş hileler banlatıyor satın almak lazım

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Rust için pek hile yok ki olmaması daha iyi bence hile ile o oyunun bütün tadı kaçıyor zevki kalmıyor nerden bildiğimi sorma :peepoCryv2:

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
benim düşüncem rust hile kullanma zaten çok zor bulursun benim önerim

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
9 HİZMET YILI
kanka rustta sanırım pay2win mantığı yok ha varsa bile bir kaç oynamıştım ama inan rustta kullanmanı tavsiye etmem paran çoktur sıfırdan birisyle anlaşıp yazdırırsın ama eninde sonunda ban yersin kirve bilgin olsun. şuan piyasada ücretli/ücretsiz satılanlar max 3 gün içinde ban yediriyor bilgine!

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
rustta kaliteli hile bulmak zor paran varsa developerlara ulaşıp sadece senin kullanabileceğin bi hile yaptırman gerekiyor (ban yememek için). script olarak sadece revoflex güzel. tilt oldugun düşmanına öldüysen veya raid yediysen sakın sinire kapılıp bilinmeyen bi hile açma oyun 300 tl az degil