[ÖNERİ] MH Forum Mobil Uygulaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İts Adventure Time
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bir forum uygulaması gerçekten güzel olabilir.
Bazen yatağımda uzanırken forumda dolanıyorum,
Telefon tarayıcısında forumda dolanmak nasıl bir sorun herkes biliyordur. Bu yorum kasma olayına gelirsek, gene kullanicılara düşen bir görev ; geçen bir konuda şöyle yorum yapmayın diyorum. Inatla konunun altına zaten bildiğim bir şeyi spam yapıyorlar ve bunlar genelde sıradan üye oluyorlar. Çok sinir bir durum dediğim gibi bunları rapor etme işi sık kullanıcılara kalıyor.
Uygulama işi olur mu bilmiyorum fakat olursa hemen indireceğim olması dileğiyle.:thinkie:

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Aslında xenfeneronun böyle bir desteği varsa bir tık olabilir fakat yinede apk devlere bir miktar para ödenmesi gerekecektir dolayısıyla pek yürürlüğe girme gibi ihtimalini veremem ancak olmaz diyede birşey yok

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Forum xenforo altyapısı üzerine kurulu. Her türlü bir webview gerekicek ki zaten mobil tema mevcut. Uygulama çıksa da farklı bir şey olmicak yani.

Konuları rss ile çektiklerini düşünürsek rss konu içeriğini vermiyor. Bunun için kendilerinin parser yazamaları lazım direkt xenforo da onun için de kim neden uğraşsın. Olmicak, hedeflerine ulaşmicak biraz ütopik bir istek. Yani yapılsa bile tarayıcıdan farklı olmicak. O yüzden daha hızlı bir tarayıcı varsa ona geçmeni öneririm.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Uygulama gelmeli bence çok iyi olur

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
genellikle pcden kullanılan oyunlar için site ama faydalı olabilirde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...