Oyun Hileleri İçin Gelen Üye Sınıflandırılması (Öneri)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
1 Senelik üyeliğim boyunca forumda yarı aktif hatta çoğu zaman pasif sayılırım kendi adıma.
Ancak foruma gelen aslında planlaması daha önce yapılan bu üye sınıflandırılması sanki gün geçtikçe forum da spam ve boş yorum olayını ciddi ölçüde arttırmaya başladı.
Normal şartlar da forumda gördüğüm yorumları reportlamam çünkü bunun takibini yapan arkadaşlar mevcut durum da ama o kadar çok troll diye tabir edilen hesaplar oluşmaya ve istedikleri hileyi kullanabilmek için yorum yazılmaya başlandı ki sanırım senin benim gördüğüm reportlar bile bir gün yetmeyecek duruma gelecek.
Yetkililere naçizane tavsiyem forumu canlandırmak için yaptığınız yorum sayısına göre belirlenen Onaylı üye olma seçkin üye olma gibi değil de mesela foruma yararlı konu açmış yada forum içi sorunlar da mantıklı cevap vererek destek olmuş arkadaşlarımızı bu sınıflandırmalara koymak mesaj sayısına bakmaksızın insanları doğru ve bilinçli yönlendiren üyelerin forumu daha sağlıklı ve canlı tutacağını düşünüyorum.
Yada yıl ortalamasına bakılarak da verilebilir mesela 1. senesini doldurana onaylı üye 2. senesini doldurana seçkin üye gibi bunlar otomatik verilerek forum içersin de ki o ay da aktifliği ile yine sizin belirleyeceğiniz bir rütbeye yükseltilebilir.
Bu konu hakkın da ki düşüncelerinizi ve var ise ekliceğiniz yorumlarınızı bilmek isterim ama lütfen "tşk, yararlı konu" vb atmayın lütfen Reportlarım :)

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bende bu konudan muzdarip birisi olarak. Sitedeki gelişmeleri konuları pasif olarak takip etmekteydim fakat görülen o ki gereksiz yorum yapanlara üyelik onayı verilirken sadece bilgisi olduğu konularda yardımcı olmaya çalışan mesaj sayısı yetersiz olduğu için üyelikleri onaylanmıyor. Tamam mesaj sayısı olsun fakat dediğin gibi en az 6 ay 1 sene olmalı ki üyelik başlangıcı en azından bu kadar spam mesaj olmaz.
Örnek olarak gerçekten sıkıntı yaşadığım bir konuda hala açık bir konum var ama 3 yorumdan 1 i spam gereksiz yorumdan ibaret. Hala sorunumu da çözebilmis değilim.

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
İnsanlar mesaj kasmak için çok fazla gereksiz mesaj ve spam atmaya başladı. Dediğiniz mantıklı ancak Moderatörler tek tek herkesin cevaplarını bakıp hangisi yararlı hangisi yararsız diye mi inceleyecek? Tabi ki böyle birşey yapılabilir ancak fikrin daha da geliştirilmesi lazım.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Şöyle bırsey soyleyeyım kardesım cogu ınsan tabıkıde sıtede devamlı aktıf olmak ıstemez fakat yonetıcıler bu sorumlulugu sart koymuş örneğin ben bıle 3 yıldız uyeyım bu sıteye ben dahıl hıc kımse daha once kolay kolay konulara goz atmadan cıkardık suan bakıyorumda kendı basıma gelen hatalar çözdugum halletıgım bır cok hata hala baskalarının basınada gelıyor bende artık yardımcı olmaya basladım fakat bu sartlar getırılmeseydı eet loaderı ındırım hıleyı kullanıcaktım fakat boyle olması dogru olmus hıc olmazsa yardımcı olmaya calısıyoruz

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
İnsanlar mesaj kasmak için çok fazla gereksiz mesaj ve spam atmaya başladı. Dediğiniz mantıklı ancak Moderatörler tek tek herkesin cevaplarını bakıp hangisi yararlı hangisi yararsız diye mi inceleyecek? Tabi ki böyle birşey yapılabilir ancak fikrin daha da geliştirilmesi lazım.
Hayır tabi ki 100 insanı bir insan takip edemez böyle bir şey olması mümkün değil ancak şöyle bir durum var yönetici alımı bölümün de editörlük kısmı açılmış bu editörlük kısmında belli bir kurallar konulmuş bu kuralları yerine getirenleri inceleyip editör veya başka bir alanda yetkili yapabiliyorlar. Onaylı üye yada seçkin üye için neden bu olmasın? Sen forum da istenilenleri yap sonra oraya yaz ben bu dediklerinizi karşılıyorum diye onlar da değerlendirsin ve senin üyeliğin tescillensin. Hem senin peşinden koşmamış olur hem de senin ne yaptığını profilinden gözlemleyip karar verebilir.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
İnsanları nü duruma iten sitenin oluşturduğu sistem .. millet olur olmaz saçma sapan yorum yapıyor ..
"Asdd gdbdsnsns" yazan var yorumlara

Bilinçli bilincsiz..
Farklı bi sistem olusmaliydi site anlık canlanacak kotayı dolduran kaçacak zaten....

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Hayır tabi ki 100 insanı bir insan takip edemez böyle bir şey olması mümkün değil ancak şöyle bir durum var yönetici alımı bölümün de editörlük kısmı açılmış bu editörlük kısmında belli bir kurallar konulmuş bu kuralları yerine getirenleri inceleyip editör veya başka bir alanda yetkili yapabiliyorlar. Onaylı üye yada seçkin üye için neden bu olmasın? Sen forum da istenilenleri yap sonra oraya yaz ben bu dediklerinizi karşılıyorum diye onlar da değerlendirsin ve senin üyeliğin tescillensin. Hem senin peşinden koşmamış olur hem de senin ne yaptığını profilinden gözlemleyip karar verebilir.
Yani sizde haklısınız. Onca kullanıcısı olan siteyi yönetmek zor iş. Ancak sistem değiştirilebilirdi.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Öyle olursa yeni bir pazar çıkar piyasaya.

Mesela şimdiden 100 tane hesap açar birisi
Seneye onu tek tek satmaya başlar benden demesi :D

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ben de anlamadım bu sistemi ya çok saçma yorumlar türedi forumlarda ''for rank'' diye mesajlar atmaya başladılar.

Üye
6 HİZMET YILI
bence çok aktif olamayanlar için bağış yada ücretli üyelik gelmesi daha mantıklı insanlara emeğinin karşılığı 1 şekilde verilmeli

Life goes on
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
bence gerkli ya ortada bi emek var cunkü

HitMaker
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
sırf rank için, son atılan yorumu, kopyala yapıştır yapana bile denk geldim onlarca kez :D bu yüzden aktif olarak kullanıyorum rapor sistemini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...