+1Ben 6-7 adet uyarı yedim ve hepside yanlışlıkla atılanlardı sadece birisi doğruydu oda ilkiydi, ondada eski makalemi paylaştım onuda internetten alınmış bilgiydi kopyala yapıştır şeklindeydi. Diğerleri yanlış anlaşılma sebebinden dolayı atıldı.
Boş konu yoktur, arkadaşımız henüz yeni olduğu için kurallara çok fazla sadık kalması zorunlu hale getiriliyor sakin kalınca rütbesinden men edileceğine inanış göstermiş durumda. Sen eskilerden olabilirsin fakat kurallar herkes için geçerli forumun ilk kuruluşundan bu yana olan kullanıcılar bile kurallara uymak zorundalar fakat senin konuların post kasmaya yönelik olmuş olabilir ve geçerli bir neden var ise kaldırılır post kasma konusu açması zordur ya bir çekiliş yada bir din veya bir tartışma konusudur.
4-5 tane uyarı yiyip 2 kere ban yedim ben admin bey geçmişime bakabiliyosanız bakın lütfen.Yani 4-5 tane uyarı yediysen zaten banlamaya oynamıyorlar demektir. Uyarmadan ban yersin öyle bir şey olsaydı. Ayrıca yediğin uyarın sonunda 2 adet link oluyor birisinde forum kuralları diğerinde ceza sistemi oluyor. Okumak size ait bir şey.
ban yemedeAnaxinomus kardeşimiz biraz değişik sorunlu biri yapacak bişey yok
Dostum Çok Ağır Konuşuyosun Böle Yaparsan Banlar Seni Haberin olsunAnaxinomus kardeşimiz biraz değişik sorunlu biri yapacak bişey yok
Ban yiceksin bence dostum çok ağır konuştunAnaxinomus kardeşimiz biraz değişik sorunlu biri yapacak bişey yok
kardeş sen ileriyi görüyorsun galibaBan yiceksin bence dostum çok ağır konuştun
Bizler sadece görevimizi yapıyor.Yaptığın hakaret edici bir davranış.Buna aldırış etmeyeceğim.Anaxinomus kardeşimiz biraz değişik sorunlu biri yapacak bişey yok
bu konuda haklı bu konu yanlışBuna aldırış etm
Anaxinomus kardeşimiz biraz değişik sorunlu biri yapacak bişey yok
ben onun için demedim ztn çok küçük şeylere bile bir şeyler bulabiliyorsun yani bu yüzden değişik dedimBizler sadece görevimizi yapıyor.Yaptığın hakaret edici bir davranış.Buna aldırış etmeyeceğim.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapsana yapılan uyarım bu Steam bir arama motoru değil.İnsanları eleştirmeden önce seni düşünmeye davet ediyorum.
ben bi konu açtım onu eğlence bölümündemi açıcaktık bakarmısınBizler sadece görevimizi yapıyor.Yaptığın hakaret edici bir davranış.Buna aldırış etmeyeceğim.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapsana yapılan uyarım bu Steam bir arama motoru değil.İnsanları eleştirmeden önce seni düşünmeye davet ediyorum.
bide bu yetkililerin özelliği ne biliyor musun biri üyeyle konuşyorya diğeride hemen atlıyor yani bu özelliğinize hayranım bu özellik forumdaki tüm yetkililerde var iyi inject etmissinizKardeşimiz ? Daha nasıl konuşacağını bilmiyorsun sonra neden uyarı yedim neden ban attılar
Konuyu Kaldırabilirmisin Daha Fazla Tartışma Çıkmasın Teşşekürler Açıklamalar İçin.Gerek buradan gerek özelden gereken bilgilendirmeyi yaptım. Görüşlerinizi insan gibi bir yazı ile dile getirirseniz. Cevabını da alırsınız. Ama boş boş yazı yazarsan ban da yersin uyarıda @Şanli Atatürk KARDEŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?