hocam aklınızdaki fikiri tam anlayamadım biraz açar mısınız rica etsemKlavyedeki tuşlar gibi mouse 1-5'e kadar en azından atama seçeneği gelirse bazı şampiyonlar için işleri çok daha kolaylaştırabilir. Sadece bir öneri tabii ki olmasa da olur ama bence bir çok insan da bu fikri destekleyecektir.
yani hangi özelliği mouse'a eklenecek bir tuş olarak gördün veya ihtiyaç duydun kral anlamadım söylemek istediğini daha detaylı anlatır mısınKlavyedeki tuşlar gibi mouse 1-5'e kadar en azından atama seçeneği gelirse bazı şampiyonlar için işleri çok daha kolaylaştırabilir. Sadece bir öneri tabii ki olmasa da olur ama bence bir çok insan da bu fikri destekleyecektir.
Klavye tuşlarında sorun yok biliyorum ama mouse makro tuşlarını denediğimde bende değişmiyor. SteelSeries Rival 600 kullanıyorum. Anlamayan arkadaşlar için, çoğu mouse'da bulunan makro tuşlarından bahsediyorum bu yanlarda olanlardan. Genelde 1-5 tane oluyor modeline göre.Tuş değiştirilen ayarlarda zaten mouse tuşları ekleniyor. Mesela evade cc benim mouse tuşunda.
yapılması çok zor olmasa gerek aslında ama ne kadar yardımcı olur alışanlar için orasını bilememKlavyedeki tuşlar gibi mouse 1-5'e kadar en azından atama seçeneği gelirse bazı şampiyonlar için işleri çok daha kolaylaştırabilir. Sadece bir öneri tabii ki olmasa da olur ama bence bir çok insan da bu fikri destekleyecektir.
Evet gayet mantıklı fikir dostumKlavyedeki tuşlar gibi mouse 1-5'e kadar en azından atama seçeneği gelirse bazı şampiyonlar için işleri çok daha kolaylaştırabilir. Sadece bir öneri tabii ki olmasa da olur ama bence bir çok insan da bu fikri destekleyecektir.
Çoğu zaman klavyedeki tuşlar başka bir işlev için atanmış oluyor, o yüzden mouse tuşlarına hem ulaşmak kolay hem de genellikle başka bir program tarafından kullanılmıyorlar.evet eklenebilir fakat ne için ona pek anlam veremedim klavyedeki tuşlar gayet yeterli ve değiştirilebiliyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?