Onaylı Üye
klavye ve fare önerirmisiniz 200-300 liram var klavye rgb olursa iyi olur :d(ikisi için 200 300 liram var)
g300s adamdır bende öneririm.klavye ve fare önerirmisiniz 200-300 liram var klavye rgb olursa iyi olur :d(ikisi için 200 300 liram var)
hocam klavyenin adı ne?Bugun migrosta gordum 100₺ oyuncu klavyesi rgb idi hemde
en iyisi mi oluyor reis oBugun migrosta gordum 100₺ oyuncu klavyesi rgb idi hemde
En iyisi degl knka uygun fiyatli is gorcek biseyen iyisi mi oluyor reis o
Adini tam hatirlamiyorum ama klavye bolumunde bir tek o rgb olarak vardi digerleri normal klavyeydi yani yolun duserse bir bak bu arada 50-75₺ civarinda gamer kulakliklar vardi onlarada goz attim cok para vermek istemeyenler icin guzel urunler yolunuz duserse bi bakin derimhocam klavyenin adı ne?
sağol hocam ama bizim yakında yok :d olsa alıcamEn iyisi degl knka uygun fiyatli is gorcek bisey
Post automatically merged:
Adini tam hatirlamiyorum ama klavye bolumunde bir tek o rgb olarak vardi digerleri normal klavyeydi yani yolun duserse bir bak bu arada 50-75₺ civarinda gamer kulakliklar vardi onlarada goz attim cok para vermek istemeyenler icin guzel urunler yolunuz duserse bi bakin derim
tamamdır reis deniycemEn iyisi degl knka uygun fiyatli is gorcek bisey
Post automatically merged:
Adini tam hatirlamiyorum ama klavye bolumunde bir tek o rgb olarak vardi digerleri normal klavyeydi yani yolun duserse bir bak bu arada 50-75₺ civarinda gamer kulakliklar vardi onlarada goz attim cok para vermek istemeyenler icin guzel urunler yolunuz duserse bi bakin derim
Ben alicaktim kulaklik ama almadim neden almadim onuda bilmiyorum para vermek istemedm sanirim telefn kulakliklariyla devamkeesağol hocam ama bizim yakında yok :d olsa alıcam
aldım ben kardesım daha acmadım ama hayırlısıBugun migrosta gordum 100₺ oyuncu klavyesi rgb idi hemde
6 ay boyunca kullandım kardesım nedense sol tıklama bozuldu garantıye yolladdım sızın hatanız dedı sızde oyle bır problem varmı acabag300s adamdır bende öneririm.