Onaylı Üye
Leptop kullanıyorum fakat oyun oynarken kendi klavyesinde pek rahat değilim kullanışlı uygun fiyata klavye önerirmisiniz
varmı önerebileceğin bi markauygundur takabilirsin
fiyatı nedir kullandığın klavyeninKablolu istiyorsan ki bence kablolu almalısın Microsoft Wired Keyboard 600 öneririm 3-.3.5 yıldır kullanıyorum Tuşların çok ufak silinmesi dışında hiçbir problemi yok canavar gibi bütcen daha cok ise logitech'e yönel
Her bilgisayara takılır niye takılmasın ki ilk defa böyle bir yorum görüyorumleptopa klavye takılıyormu ilk defa gördüm
Bende laptoptan oynuyorum. Bir ara bende laptop klavyesi ile oynamak rahatsız ediyordu ben mikro klavye aldım ama fazla kullanamadan bir kenara attım . Ek klavye labtoptan mesafeni uzaklaştırıyor rahatsızlık veren bir durumLeptop kullanıyorum fakat oyun oynarken kendi klavyesinde pek rahat değilim kullanışlı uygun fiyata klavye önerirmisiniz
Valla bende ilk defa gördüm böle bi yorumHer bilgisayara takılır niye takılmasın ki ilk defa böyle bir yorum görüyorum![]()
u can buy new keyboardLeptop kullanıyorum fakat oyun oynarken kendi klavyesinde pek rahat değilim kullanışlı uygun fiyata klavye önerirmisiniz