Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yaklaşık 6 senedir logitech g 300s kullanıyorum ki hala sıkıntısız çalılır ama artık dedeye hürmet zamanı geldi sanırım 100-250tl bandında uzun ömürlü bir fare arıyorum
Sen Nasıl 6 Sene Kullandın Ben Yaklaşık 3 Veya 4 Sene Oldu Aktif Olarak Kullandım Artık Sol Click Basmıyor Sağ Clickde Yavaştan Gidiyor Ve Önerdiğim Mouse Game Power Bane Alabilirsin
DeathAdder öneririm. Bazı yerlerde 250 civarlarına kadar inebiliyor. İstediğin fiyata bulabilirsen kesinlikle DeathAdder. Bulamazsan G102 alabilirsin. İkisi de güzel mouse dir.
bloody v7ma kullanıyorum metal ayaklı uzun ömürlü 200 tl civarında alabilirsin eğer istersen core3/4 alarak oyunlarda legal bir makro kullanabilirsin gerçekten kaliteli olduğunu düşünüyorum bi bak istersen
How do you win and get promoted in this new system of guys? I also want one of these for me, how do you do? wtf as q does, because I already did the procedures and nothing is still difficult how to do? do i have to do more or not? vou nessa pois ainda nn sei o que fazer toda hora aumenta mais um pouco e fica dificil fazer de novo de novo e de novo