Üye
Şuanda kullanıyorum ellerinize sağlık çok güzel bir hile .
Eğer Yan Hesaplarda Bilgilerini Girmezsen Ve Kalıntıları Tertemiz Edersen Problem Olmaz Ben Bir Sürü Farklı Hile Kullandımhocam bu tarz hileleri paylaşmak sitede yasak değil mi ? yasak diye biliyorum eğer değilse bende bunlardan tonlarca var bende paylaşayım cracklı paralı hileleri yasak değil dimi ?
yan hesapta atman bir şeyi değiştirmeyecek hile crackli olduğu için main hesabından da vac ban yiyeceksin hile vac attırıyor cracklı onetap olduğu için şu ana kadar 20 hesabım vac ban yedi bu hileden
Steam wiperden haberleri olmaması üzücüEğer Yan Hesaplarda Bilgilerini Girmezsen Ve Kalıntıları Tertemiz Edersen Problem Olmaz Ben Bir Sürü Farklı Hile Kullandım
hayır ! faceit bypassın varsa o başka tabi de bu soruyu soruyorsan yoktur gibi !faceit kullanılır mı acaba yardımcı olurmusunuz ?
forumda hep vardı zatenHocam süpersiniz 3-2 haftadır free hile arıyordum sağ olun
Eğer Bilselerdi Şuan Bir Sürü Hileci Daha Olucaktı .dSteam Wiper dan haberleri yok hahaha !
Kullandığım halde ban yedim , varsa daha iyi bir program yazacak bilgin sitede paylaşabilirsin ve bizde kullanabiliriz.Steam wiperden haberleri olmaması üzücü
her hangi bir script veya config varsa onu başka yere at bide öyle dene config ve scriptsiz dene öyle olmaz ise bakarız !oyundan atıyor.. inject sonrası
configleri silince calıştı eyv. Peki configi nasıl atacam? inject sonrası atınca da kapanıyor?her hangi bir script veya config varsa onu başka yere at bide öyle dene config ve scriptsiz dene öyle olmaz ise bakarız !