- Yasaklandı
``Hiç Gerek Yok Fezaya Uçmaya ``
Banlı Üye
Ban riski hakkında bir bilgi var mıdır ? Eline sağlık 
bazı configler bozuk onu tespit etmen lazım büyük ihtimal configden scriptlerden sorun çıkmaz deneme yanılma yapman lazımconfigleri silince calıştı eyv. Peki configi nasıl atacam? inject sonrası atınca da kapanıyor?
Şuan Ben Onu Kullanıyorum Hiç Ban Yemedi Main HesabımKullandığım halde ban yedim , varsa daha iyi bir program yazacak bilgin sitede paylaşabilirsin ve bizde kullanabiliriz.
Legit ayarlarda oynadım 2. maçımda vac ban yedim. Main hesapta kullanmayınVac ban yeme riski kaç ?
yazdım mainde kullanmayın diye hvh hilesi zaten vac ban için vac bypası aynı steam kısayolu gibi açın direk ordan girin steam'eLegit ayarlarda oynadım 2. maçımda vac ban yedim. Main hesapta kullanmayın
var çoğu kişi olarak free ve en iyisi sayılır hile vs hilede kullanılıyor !Mevlana var mı?
bütün hilelerle sadece steam full kapalıyken steami vac bypass dan başlatvac bypassı sbyte hilesiyle kullanabiliyor muyuz
peki yüzde yüz vac ban engelliyor mu teşekkürler bypass içinbütün hilelerle sadece steam full kapalıyken steami vac bypass dan başlat