Online İngilizce Sınav: Duolingo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alkoholisch
Emektar Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
Duolingo

Duolingo English Test

Duolingo uygulamasını duymayan yoktur herhalde eğlence içinde İngilizce öğrenme aplikasyonu diyebiliriz sanırım. Aynı şekilde Covid-19 kapsamında başlayan ve hâlâ devam eden Duolingo English Test diye bir bölümü de var. Bu bölüm IELTS, PTE gibi sınavlara online bir çözüm getiriyor. Tabii ki saydığım sınavlar kadar geçerliliği olan bir sınav değil fakat kabul eden okullara sitesinden kontrol ederseniz uzun bir yol kat ettiğini görürsünüz. Sınav kesinlikle IELTS Academic'den daha kolay hatta IELTS General'den bile daha kolay. Bu tarz sınavlara girecek olan arkadaşlar bu sınava da bakabilir. Sınav saçma ama basit verdiği kelimeler saçma, telaffuzu saçma online olması çok büyük bir artı.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
yazıp inceleyebilirsiniz.

NOT: Yazmayı unutmuşum fakat 50$ civarı bir ücreti mevcuttur. Diğer sınav ücretleri göze alındığında baya uyguna geliyor tabii ki.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
bu seçeneği ücretsiz mi kullanıyoruz ?

Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Hayır yazmayı unutmuşum 50 dolar civarı bi ücret veriyorsun diğer sınav ücretleri göze alındığında baya uygun
anladım sanırım anlatma şeklinizden işe yaracağı kanısına vardım aklımın bir köşesinde tutacağım teşekkürler bilgi için

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
zamanında bakmıştım da bana biraz boş geldi ne yalan söyleyeyim ama giriş seviyesi için biraz yardımcı olabilir elbette

Benim naciz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Dualingodan İngilizce çalışmak bana göre anlamsız birşey ancak Almanca İtalyanca vb. çalışmak mantıklı. ( Tahmini 1-2 yıldır kullanan biri olarak söylüyorum.

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
ülkemize göre kesinlikle tercih edilmesi gereken paketlerdendir kendisi

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
hocam bu duolingo ingilizce öğretim düzeyi hoş duruyor hiç bilmeyen için ideal

Alkoholisch
Emektar Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
Dualingodan İngilizce çalışmak bana göre anlamsız birşey ancak Almanca İtalyanca vb. çalışmak mantıklı. ( Tahmini 1-2 yıldır kullanan biri olarak söylüyorum.
Duolingo uygulamasından bahsetmiyorum dil öğrenmek için bence de o kadar yeterli değil.Benim bahsettiğim duolingonun ingilizce yeterlilik sınavı yurtdışı okulları,iş imkanları vs. için

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
duolingodan ingilizce dışında bir dil çalışmak bence daha mantıklı yaptığı testler basic seviyede kalıyor

Duolingo uygulamasından bahsetmiyorum dil öğrenmek için bence de o kadar yeterli değil.Benim bahsettiğim duolingonun ingilizce yeterlilik sınavı yurtdışı okulları,iş imkanları vs. iç

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bir arkadaşımdan duymuştum bu test sınav olayını garibime gitmişti hani nasıl geçerli olabilir bir online ilerleme falan ama şimdi siz anlatınca kafamda oturdu iyice. Umarım bu tür bir online ilerleme katetmeme ihtiyacım kalmadan işime girebilirim :D

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
covid ilk başladığı zaman lisedeydim. bizi bir ingilizce sınavına sokacaklardı ancak öğretmenimizin gereksiz vicdanı yüzünden girememiştik. keşke böyle bi seçenek o zaman da olsaydı da en azından geçerliliği olan bir sınava girebilmiş olsaydık :(

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
ben de kullanıyorum 2 yıldır, sürekli yeni hesap açıp plus denemesi başlatıyom kendi hesabımı davet ediyom bedava bir şekilde sınırsız kullanıyorum tavsiye ederim çok eğlenceli ve geliştirici

wosmnn
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ücretli mi bu biraz boş iş gibi geldi bana bide bir faydası oluyor mu sizce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...