Hayır yazmayı unutmuşum 50 dolar civarı bi ücret veriyorsun diğer sınav ücretleri göze alındığında baya uygunbu seçeneği ücretsiz mi kullanıyoruz ?
anladım sanırım anlatma şeklinizden işe yaracağı kanısına vardım aklımın bir köşesinde tutacağım teşekkürler bilgi içinHayır yazmayı unutmuşum 50 dolar civarı bi ücret veriyorsun diğer sınav ücretleri göze alındığında baya uygun
Duolingo uygulamasından bahsetmiyorum dil öğrenmek için bence de o kadar yeterli değil.Benim bahsettiğim duolingonun ingilizce yeterlilik sınavı yurtdışı okulları,iş imkanları vs. içinDualingodan İngilizce çalışmak bana göre anlamsız birşey ancak Almanca İtalyanca vb. çalışmak mantıklı. ( Tahmini 1-2 yıldır kullanan biri olarak söylüyorum.
Duolingo uygulamasından bahsetmiyorum dil öğrenmek için bence de o kadar yeterli değil.Benim bahsettiğim duolingonun ingilizce yeterlilik sınavı yurtdışı okulları,iş imkanları vs. iç
ingilizce kısmına bir şey diyememde hikaye kısmı hoşuma gitmiştiDualingodan İngilizce çalışmak bana göre anlamsız birşey ancak Almanca İtalyanca vb. çalışmak mantıklı. ( Tahmini 1-2 yıldır kullanan biri olarak söylüyorum.
dostum konuda bahsedilen şey ingilizce yeterlilik sınavı yani ingilizce öğrenimiyle bir alakası yok.Ücretli mi bu biraz boş iş gibi geldi bana bide bir faydası oluyor mu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?