Faturalı ise tavsiye etmiyorum, yakınınızda ptt felan bulunuyorsa 10 TL içerisine bakiye yükleme, 5 TL de kart ücreti olmak üzere ininal kart çıkarttırın. O şekilde deneyin.
Faturalı ise tavsiye etmiyorum, yakınınızda ptt felan bulunuyorsa 10 TL içerisine bakiye yükleme, 5 TL de kart ücreti olmak üzere ininal kart çıkarttırın. O şekilde deneyin.
Rica ederim kardeşim, konu sahibini de ayrıca teşekkür ediyorum. Gelen güncellemeden kaynaklı bir açık var yanılmıyorsam bundan 2 ay önce olumlu bir sonuç alamamıştım umarım farkedilmez iyi forumlar.
Mantık altında Google Play yatıyorsa olacağını düşünüyorum, oyun sistemi ile alakalıysa da çoğu uygulamada olmaz herhalde. Clash of Clans ve Online Kafa Topu'n da denedim bir sıkıntı yok, Clash of Clans da belirli bir süre sonra alım yapamıyorsunuz blokluyorlar. Sahte bir gmail üzerinden yapıyorum ben size de tavsiye ederim. Ana hesabınız felan bloklanmasın boşuna
Arkadaşlar , faturalı hattımda denedim , ilk olarak 2.69 TL'lik olandan satın aldım deneme olarak , sonra iptal ettim ödemeyi , hile başarılı şekilde oldu , sonra tekrar 12.99 TL lik elmas paketinden aldım , yine iade ettim sıkıntı çıkmadı . Sorun yok yani , faturalı hattı olan arkadaşlar gönül rahatlığıyla hileyi yapabilirler.
Bu her oyunda çalışıyor her uygulamada çalışlıyor sadece Online Kafa Topu değil istediğiniz heryede yapabilirsiniz yeter ki google play storeden alışveriş yapın