Online Kafa Topu Sınırsız Bedava Elmas Hilesi 28.5.2016 Sesli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
Osbourne61' Alıntı:
Benim hat faturalı , acaba denesem sıkıntı çıkar mı , çok kararsız kaldım  :-/

Faturalı ise tavsiye etmiyorum, yakınınızda ptt felan bulunuyorsa 10 TL içerisine bakiye yükleme, 5 TL de kart ücreti olmak üzere ininal kart çıkarttırın. O şekilde deneyin.

Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Frenkyz01' Alıntı:
Osbourne61' Alıntı:

Faturalı ise tavsiye etmiyorum, yakınınızda ptt felan bulunuyorsa 10 TL içerisine bakiye yükleme, 5 TL de kart ücreti olmak üzere ininal kart çıkarttırın. O şekilde deneyin.
Yakın zamanda hallederim , yorumlar için teşekkürler  :)

Üye
10 HİZMET YILI
Osbourne61' Alıntı:
Frenkyz01' Alıntı:
Osbourne61' Alıntı:

Yakın zamanda hallederim , yorumlar için teşekkürler  :)

Rica ederim kardeşim,  konu sahibini de ayrıca teşekkür ediyorum. Gelen güncellemeden kaynaklı bir açık var yanılmıyorsam bundan 2 ay önce olumlu bir sonuç alamamıştım umarım farkedilmez iyi forumlar.

Üye
10 HİZMET YILI
HackKoder' Alıntı:
Kardeş Bütün Oyunlarda İşe Yarıyormu

Mantık altında Google Play yatıyorsa olacağını düşünüyorum, oyun sistemi ile alakalıysa da çoğu uygulamada olmaz herhalde. Clash of Clans ve Online Kafa Topu'n da denedim bir sıkıntı yok, Clash of Clans da belirli bir süre sonra alım yapamıyorsunuz blokluyorlar. Sahte bir gmail üzerinden yapıyorum ben size de tavsiye ederim. Ana hesabınız felan bloklanmasın boşuna :)

Üye
10 HİZMET YILI
Faturalı Olarak yaptım Zorlaya Zorlaya Aynı yöntemlerle ŞUan 3k Elmas oldu ve faturama yansımadı :))) Sorun yok ÇALIŞIYOR ARKADAŞLAR

Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
anton8' Alıntı:
Faturalı Olarak yaptım Zorlaya Zorlaya Aynı yöntemlerle ŞUan 3k Elmas oldu ve faturama yansımadı :))) Sorun yok ÇALIŞIYOR ARKADAŞLAR

Bende deneyeyim mi yani :D kuşkum vardı , sana güvenerek deneyecem bak :D

Üye
10 HİZMET YILI
bakalım olursa helal

bunları biliyorduk zaten ama taşlarınız sonradan - ye düşüyor 500 taş alırsan bu yöntemle -500 olarak görürsün 1 kaç gün sonra

Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar , faturalı hattımda denedim , ilk olarak 2.69 TL'lik olandan satın aldım deneme olarak , sonra iptal ettim ödemeyi , hile başarılı şekilde oldu , sonra tekrar 12.99 TL lik elmas paketinden aldım , yine iade ettim sıkıntı çıkmadı . Sorun yok yani , faturalı hattı olan arkadaşlar gönül rahatlığıyla hileyi yapabilirler. :D :D :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Bu her oyunda çalışıyor her uygulamada çalışlıyor sadece Online Kafa Topu değil istediğiniz heryede yapabilirsiniz yeter ki google play storeden alışveriş yapın :) :cool:

Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
En fazla kaç kere yapabiliyoruz bunu , sürekli yapılabiliyomu acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...