Online / Offline Oyun Onerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
ingilizceyle aran iyiyse rimworld tavsiye ederim yüzlerce modu var sıkılmadan oynayabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
tabiki de max payne :) valla kaç senelik oyun ama ilk çıktığında oynadığım zamanki hissi şimdiki oyunlardan nalamıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
witcher 3 çok güzel oyun. arabalara ilgin varsa forza horizon 4 5 çok güzel oyunlar ama fh 5 çıkınca 4 teki online sayısı azaldı 5 i öneririm

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Hem online hem offline oyun olarak;
Assassins Creed Vallhalla,Unity gibi oyunları deneyebilirsin gerçekten bağımlılık yapıyorlar ve iyi bir bilgisayara sahipsen ciddi anlamda zevk alarak oynayabileceğini söyleyebilirim Fakat daha çok açık dünya,Hayatta kalma oyunları oynuyorsan
Raft (Hem online hem offline)
Rust (Online)
oyunlarını bir dene derim.

Üye
4 HİZMET YILI
rainbow six siege dyıng lıght 2 god of war battle field 1 öneririm oynarken ciddi şekilde keyif aldım seninde bu tarzına uyan oyunlar ise bunları denemeni öneririm

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Days gone offline olarak takılırsın hikayeside hoş eğer ara görevleri hikaye arasında yaparsan güzel oluyor ben gibi sona bırakırsan en son çile çekiyorsun haberin olsun :D
hem online hem offline dying light 1-2

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
bu ara deli gibi sea of thievese sardım aşırı sarıyor offline içinde witcher 3 oynamadıysan hayatının en iyi oyununu oynamış olursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...