Merhaba,bro cok pahalılar yoksa bende ZAten bılyorum onu oncelıkle o raınbowthe forest ve rust var ama pc kaldırmaz
ignore ettigin listeye bakarak KNIGHT ONLINE denemeni isterim hem hack rahat yazılıyor hemde eskiye göre grafikleri iyileştirilmiş oynamıyorum yıllar önce bıraktım ama belki sen oynarsınonlıne oyun onreısnı veırmısınız sunlar harıc
lol
csgo
pubg
rules of survıor
wolftü
mayıncıraft
bunlar harıc
eyw sevınırımAga Ben Ücretsiz Oyunlar Ararım Yine Yazarım Buraya
hack kolay yazılyor derken cokmu hack var ?_ignore ettigin listeye bakarak KNIGHT ONLINE denemeni isterim hem hack rahat yazılıyor hemde eskiye göre grafikleri iyileştirilmiş oynamıyorum yıllar önce bıraktım ama belki sen oynarsın
haklısın unutumusumMerhaba,
Pahalı diyorsunuz madem neden konuya fiyat eklemeyi düşünmüyorsunuz? En azından o fiyata göre yorum yapılır.
şuan ne durumda bilmiyorum fakat oyunun tabanı cok eski ne kadar güncelleseler bile alt yapısını degiştiremezler bu bakımdan yazması kolay istedikleri güvenlik sistemlerini getirsinler farketmiyor bunu zamanında yaptıgım projelerde göstermiştim buna dayanarak dedim yani..! çok veya az diye bişi demedimhack kolay yazılyor derken cokmu hack var ?_
Hala eklememişsin?haklısın unutumusum![]()
ucretsız olrsa ıyı olsun yazdım yaŞu konuya fiyat ekleyecek misin? 3. kez yazıyorum sana.
Sadece ücretsiz olsun yazmamışsın, ücretli de olabilir fakat ücretsiz önceliğimdir anlamında yazmışsın. O yüzden ya ekle ya da düzelt.ucretsız olrsa ıyı olsun yazdım ya![]()