Çözüldü Online Oyunda dll ve injector yapımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Öncelikle herkese hayırlı günler
benım sorum şöyle online oyunda offset /pointerleri bulsak sadece esp için hangi pointerı bulsak yeter ve bu buldugumuz kodu nasıl dll dosyasına dönüştürüp injeckt edebiliriz işini bilenlerin yorum yapması gerçekten mutlu eder teşekkürler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
benım sorum şöyle online oyunda offset /pointerleri bulsak sadece esp için hangi pointerı bulsak yeter ve bu buldugumuz kodu nasıl dll dosyasına dönüştürüp injeckt edebiliriz işini bilenlerin yorum yapması gerçekten mutlu eder teşekkürler.
youtube da çok var injector yapma videosu ben bilsem yardımcı olurdum fakat youtube da denk gelmiştim bir kaç defa cs go injectorü yapma falan kolay bulursun yani
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
youtube da çok var injector yapma videosu ben bilsem yardımcı olurdum fakat youtube da denk gelmiştim bir kaç defa cs go injectorü yapma falan kolay bulursun yani

Çözüm
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Kardeşim injector esp için uğrasıyosan çok basit youtube veya diğer video platformlarında bulabilirsin

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Beyler Bana kesin bir cevap ve yöntem lazım varsa youtubede vıdeolar atın bakalım mesaj kasmayalım reportlamak zorundayım . araştırdım zaten ben. Yokmu gerçekten yardımcı olacak birileri
Post automatically merged:

++++

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...