Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende de öyle evdeki bütün cihazlardan kes interneti baktın olmadı speed test den download ve uploadına bak eğerki sana söylenen paketle aynı değerde değilse hangi internet sağlayıcıysa ara yükseltsinler eğer oda olmadıysa alt yapı yoktur ona da yapıcak birşey yok taahütün filan bittiği zaman oturduğun evin orda alt yapısı olan fiber bi internete geçersin.İyi Forumlar
Bu bir çok etkene bağlı.
İnternetine bağlanan kişiler , arka planda çalışan uygulamalar , servis sağlayıcı sorunları , wifi-kablolu internet farkı , bağlı olduğun dns sunucusu , oyun sunucusunun sorunları vb vb
kaynaktan hile kullanıyordum sadece (ücretsiz). Lakin o hileyi kullandıktan bir süre sonra, pc de yavaşlamalar vs olunca şüphe çektim doğrusu. Ek olarak reklam onayı falan çok uğraştırıyorlar. Fazla ge kaynaktan hile kullanıyordum sadece (ücretsiz). Lakin o hileyi kullandıktan bir süre sonra, pc de yavaşlamalar vs olunca şüphe çektim doğrusu. Ek olarak reklam onayı falan çok uğraştırıyorlar. Fazla ge