Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
online oyunda pazar kuruyorum ve 1.2 saat sonra ekran donuk oluyor nasıl düzelir cözümü varmı arkadaşlar..
Metin2'ye yıllarımı verdim 105 level çarım duruyo çok pazar açtım bende de donuyor. Bilgisayar ile alakası yok oyunun kendisiyle alakası olan bir şey. Oyuna 1-2 saat sonra baktığında o arada çok fazla kişi geçtiği için bir süre sonra işlemci tüm işlemleri aynı anda yükleyemiyor.
Pc ne virüs bulaşmış olabilir . Bende de aynı sorun başka oyunlarda vardı mouse ve ekran kitleniyordu. Format atim en son düzeldi.
Veya USB yada powerin sorunlu olabilir USB yerlerini değiş mouse klavye falan...
metin2 genel sorunu herkeste olur bu eski oyun çözülemeyen sorun belli bir süre sonra kapatıp tekrar açman gerekir kasmalar da yapar bir süre sonra malesef
Virüs ile alakası yok. Mt2'nin genel sorunu, oyunu alta alıp başka şeylerle bir süre uğraşınca işlemci onu birincil işlem olarak algılamayıp performans tasarrufu için kesintilere uğratıyor. Online oyunlarda çok veri girip çıktığı için de maalesef o verileri görüntüye işlemesi tekrardan çok zor oluyor. Bazen bir süre beklediğinizde de gelebiliyor bilgisayarın performansına göre.