Online oyunlarda çok fazla pingim çıkıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Evde, ailicek yaşıyoruz ve küçük kız kardeşim, eline telefonu alıp tiktok'a girdiği an herşey bitiyor. Oyunlardaki pingim ahirete kadar çıkıyor, ve hiçbir oyundan zevk alamıyorum, arkadaşlar bunun önüne nasıl geçeceğim, QoS uygulamaya çalıştım fakat, hiçbirşey fark etmedi veya, ben yanlış yaptım, çünkü çok karmaşık birşey, bana önerebileceğiniz birşey varmıdır? Veya, tiktoka girdiği cihazın internet hızını önemli ölçüde azaltıcak bir program? Yardım edin, sıkıldım artık.

Arkadaşlar, gereksiz yorum atmayınız. Program veya internet üzerinden bişeyler önerebilirmisiniz, ne yapabilirim diye sormuşum.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
youtubede valorant ping düşürme diye arat port açma vb. gösteriyor bunu başka oyunlar için de uygulayabilirsin eğer hala düzelmiyorsa yapcak bir şey yok evdekilerden internetten çıkmalarını istemek zorundasın.

Üye
5 HİZMET YILI
İnternet inizde başka bir port açarak bütün problemi çözebilirsiniz. Youtube da videoları var.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Eğer sende bir problem yok ise muhtemelen o oyun şirketi Türkiye de sunucu barınmadığı için Türkiye de sunucu olmadığı sürece işimiz zor

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
arkaplandan calısan gereksız uygulamaları kapat bırazda olsa duzelır

WoW Dev
Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Dediğin olay bazı modemlerin ara yüzünde var her ip farklı hızlar tanımlayabiliyosun ama ping olayı santrale uzaklık up down hızınlada alakalı

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kablolu değilse kablo çekmen büyük bir fark yapacaktır

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bu ülkede tt olduğu sürece pingin düşmesinin imkanı yok...
ftth de kullanıyorum sabah 20-26 arası seyir eden ping akşamları dalgalı ve 27-70 arası değişiyor...(KAHRAMANMARAŞ)

Üye
8 HİZMET YILI
kanka internet ile alakalı upload ve yükleme hızı var onlara bak 9 mb nin altında ise zaten kardeşin bunu hallediyordur ondan dolayı

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
modemi bilgisayara kablo ile baglarsan az da olsa pingin dusebilir

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Sistemin oynadığın oyun için yeterli miktarda FPS sağladığından ve sorunun ping nedeniyle gerçekleşip gerçekleşmediğinden emin ol

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Modem arkasından Kablosuz bağlantıyı kapatabiliyorsun. Wan diye bi' tuş. Kabloluda kendin kullanırsın şahsen ben öyle yapıyorum. Gereksiz videoları izlemek yerine indirsinler dimi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...