Online oyunlarda hesap alımı ve satımında dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, online oyunlarda LoL, Valorant ve diğer alım satımı yapılabilen hesap veya item işine girmeyi düşünüyorum. Bu konuda tecrübeli ve yardımcı olabilecek kimseler, neler yapmam gerektiği konusunda beni bilgilendirebilir mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
lolde bot hesap alıyorsan kesin ban yiyor artık, onun dışı riotun oyunlarında alınmadan yemezsin

Üye
2 HİZMET YILI
Lol de botted hesap alıyorsan ilk maçlarını ya aram at ya da fazla smurfleme derim ben yoksa insanlar report ediyor botted dan ban yiyorsun

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Lol de botted hesap alıyorsan ilk maçlarını ya aram at ya da fazla smurfleme derim ben yoksa insanlar report ediyor botted dan ban yiyorsun

Alıp satmayı düşünüyorum sadece yinede aram bir kaç maç atmam gerek mi

lolde bot hesap alıyorsan kesin ban yiyor artık, onun dışı riotun oyunlarında alınmadan yemezsin

Pek anlamadım söylemek istediğini ama teşekkürler yinede

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Alıp satmayı düşünüyorum sadece yinede aram bir kaç maç atmam gerek mi
Pek anlamadım söylemek istediğini ama teşekkürler yinede

lol de satılan birçok hesap botlar ile kasılıyor (otomatik bot oyunu kendi başlatıp oynuyor) riot bunları tespit ettiğinde oyundan yasaklıyor hesaplarını. Bot hesap alırsan ucuz fiyatlı düşük level olanlardan, yasaklanma riskin yüksek.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Riot veya steam içi ise ilk mail leri alman gerekiyo almaz isen başına bela alırsın bide satın alırken hesaba girerken video kaydin olması lazım hiç durmadan değiştirme şansın olur ozaman aslinda tüm platformlar için geçerli ilk mail olayı

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Çok açıklayıcı teşekkür ederim

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hocam bu işi yapmış biri olarak kesinlikle hesap satın alma diyorum sana, 1 yıl sonra bile hesap sahibi hesabı elinden alabiliyor. samimiyetime güvenebilirsin

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Kanka öncelikle satacağın sitenin iyi olması ve satış anlaşmasını okuman gerekiyor şuan reklam olmasın diye sansürlü yazacağım ama herkes anlar muhtemelen g***satis adli sitede bir csgo hesabı sattım adam saçma sapan cc ile oyunlar alıp hesabı banlatıyor ve suçu bende buluyor site bu yüzden hem hesabımdan hem de o zamanlarda 120 tl zarara girdim bu yüzden o sitede satışı önermem

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Genel olarak hesap alırken karşındaki ne fazla güvenme çok rahat patlatabiliyorlar hesapları

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Evet mesala ben patladım o yüzden güvenilir site bulmak gerekiyor eğer bulan varsa bizede önere bilir mi ?

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hesabın e postasını kesinlikle üzerine al. Eğer bot hesap alıyorsan direkt deceliye girme derim.

Tutti mi chiedono perché ho imparato questa lingua
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Daha once satış yapmış biri olarak kesinlikle bu işe girmeni tavsiye etmiyorum. Herhangi bir sıkıntı olduğunda sana kitlemeye çalışabiliyorlar örneğin bir Valorant hesabı sattın ve satın alan kişi hesabı banlattı ve siteye şikayet etti ardından sana uyarı gelebiliyor zararı karşılaman için. Hatta çogu site eve icra kağıdı yolluyor dava yiyorsun en ufak şeyde, mesela ben sattım ve bu durumdan korkuyorum. Sen hesabı 3 e sattın boyle bi durumda o zamanki ederi neyse onu istiyorlar saçmalığa bak.

Hile bir zevktir
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
lol bot hesap satışları var dikkat etmelisin birde ilk e posta önemli derim

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Hesabın tüm bilgilerini aldıgından emin ol bazıları geri aliyor senden ve paran bosa gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...