Merhaba arkadaşlar, online oyunlarda LoL, Valorant ve diğer alım satımı yapılabilen hesap veya item işine girmeyi düşünüyorum. Bu konuda tecrübeli ve yardımcı olabilecek kimseler, neler yapmam gerektiği konusunda beni bilgilendirebilir mi?
lol de satılan birçok hesap botlar ile kasılıyor (otomatik bot oyunu kendi başlatıp oynuyor) riot bunları tespit ettiğinde oyundan yasaklıyor hesaplarını. Bot hesap alırsan ucuz fiyatlı düşük level olanlardan, yasaklanma riskin yüksek.
Riot veya steam içi ise ilk mail leri alman gerekiyo almaz isen başına bela alırsın bide satın alırken hesaba girerken video kaydin olması lazım hiç durmadan değiştirme şansın olur ozaman aslinda tüm platformlar için geçerli ilk mail olayı
Riot veya steam içi ise ilk mail leri alman gerekiyo almaz isen başına bela alırsın bide satın alırken hesaba girerken video kaydin olması lazım hiç durmadan değiştirme şansın olur ozaman aslinda tüm platformlar için geçerli ilk mail olayı
Hocam bu işi yapmış biri olarak kesinlikle hesap satın alma diyorum sana, 1 yıl sonra bile hesap sahibi hesabı elinden alabiliyor. samimiyetime güvenebilirsin
Kanka öncelikle satacağın sitenin iyi olması ve satış anlaşmasını okuman gerekiyor şuan reklam olmasın diye sansürlü yazacağım ama herkes anlar muhtemelen g***satis adli sitede bir csgo hesabı sattım adam saçma sapan cc ile oyunlar alıp hesabı banlatıyor ve suçu bende buluyor site bu yüzden hem hesabımdan hem de o zamanlarda 120 tl zarara girdim bu yüzden o sitede satışı önermem
Daha once satış yapmış biri olarak kesinlikle bu işe girmeni tavsiye etmiyorum. Herhangi bir sıkıntı olduğunda sana kitlemeye çalışabiliyorlar örneğin bir Valorant hesabı sattın ve satın alan kişi hesabı banlattı ve siteye şikayet etti ardından sana uyarı gelebiliyor zararı karşılaman için. Hatta çogu site eve icra kağıdı yolluyor dava yiyorsun en ufak şeyde, mesela ben sattım ve bu durumdan korkuyorum. Sen hesabı 3 e sattın boyle bi durumda o zamanki ederi neyse onu istiyorlar saçmalığa bak.