Online Oyunlarda Wall Hack HLP.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir Gün Ölmek Dileğiyle
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Şimdi Millet online oyunlarda wall Hack yapmak istiyorum.
Şu dili öğren filan demeyin öğrensem bile ki biraz biliyorum C# pointer gibi bir muhabbet var onu nasıl buluruz bulduk diyelim
nasıl kullanırız wh yapmak için? Bunlar hakkında biraz zamanınızı ayırıp söylerseniz sevinirim.
Bu sitede benim de katkım olsun isterim.Teşekkürler şimdiden vaktini ayıran koca yürekli arkadaşlara :D

Üye
7 HİZMET YILI
C# 'da bu işi yapmak kimi yerde C++ 'a kıyasla daha basit kimi yerde daha zor . C# ( CLR ) Common Language Runtime adlı bir özeliğe bağlı.Bu da bizim pointer, offset vs kısımlara girişimizin önündeki bir engel.Ha Unsafe keyword 'u ile aşabilirsin compiler'den ayaları değiştirebilirsin onların önüne geçmek sorun değil ama C# 'ın asıl amacı böyle işler için değil . Bu sebeple de zaren C# winAPI altında oldukça saf ve hazır interfaceler kullanıyor ( winForm vs ) . C++ 'da ise tamamen winAPI tabanlı bir destek söz konusu.Bu sebeple C++ kısmında daha rahat çalışırsın ancak fazla pratik yapman gerek (özellikle API için).Yok ben C# istiyorum ona hakimim diyorsan onun API kısmına geçmelisin.Process ve Memory Management ile başlamalısın C# için. Sonra CheatEngine veya bir diassembler ile ters mühendislik öğrenmelisin(Bu özellikle oyun içindeki çizim fonksiyonları için önemli , wallhack yazarken directx Opengl ile uğraşmadan çok rahat işlem yapmanı sağlar ) .Bunun için AssaultCube veya benzeri flash oyunları öneriyorum.Bunlar üstünde Trainer tarzı hackler yazdıktan sonra asıl amacına geri dönebilirsin ya da wallhack aimbota bu oyunlarda devam edersin.Mümkünse hacklere ait kaynak kodlara bakarak da öğrenebilirsin bir çok şeyi( ama copy & paste yapmadan xD ) .Sonra matris determinant vs matematiksel kısımlar geliyor ama daha çok matris.Çünkü wallhack 3 boyutlu dünyayı 2 boyuta dönüştürmeye dayalı.Genellikle buna worldto2D derler.Tabi henüz başlangıç daha baseAddress , takım , can, isim , viewMatrix , entityList vs gibi bir çok address pointer vs bulman gerekecek.Sonra çizim fonksiyonlarını kullanma fps offsetini bulup oyuna entegre etme , açı yüzünden oluşacak bugları temizlemek var . Gözünü korkutmamışımdır umarım ama işin kabası böyle dostum ^^

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Hile yapacaksan c++ öneririm. Genelde c++'tan yapılıyor. Pointer'ları Cheat Engine'den bulabilirsin :)

Üye
7 HİZMET YILI
Kullandığın yazılım diline hakim olarak kodlayabilirsin. Biliyorum dediğin seviye ne olduğunu bilemediğim için pek birşey diyemiyorum ama bu konuyu açtığına göre hakim değilsin yazılım diline ( tabiki sadece kodlamayı bilmeklede yetmiyor. tersine mühendislik yapman gerekiyor. burası ayrı bir kısım. ilk olarak programlamaya özellikle mantığına hakim olmalısın. iyi akşamlar dilerim )

Son düzenleme:
Tek Rakibim Microsoft
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
yazılım diline hakimsen diline göre kodlayabilirsin.

HackIstanbul 2019 Preselection Writeup Members
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
wolftü hack için benle görüşebilirsiniz hocam

Üye
7 HİZMET YILI
c# bu işler icin yetersizdir. Assembly dilini öğrenin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...