online bir oyunda kendini admin gösterme açığı gibi birşey bulman imkansız böyle birşey bulsan bile skincheanger mantığı sadece kendinde gözüken birşey olur ve eni sonunda bu şey yüüznden ban yersinMerhaba arkadaşlar, günlerdir üstünde düşündüğüm bu konu başımın etini yemek üzere. Herhangi bir Online oyunda nasıl açık bulunur, oyun sadece Online oynanabilir olanlar fark etmeksizin, herhangi bir oyunda oyunun dosyalarını karıştırıp nasıl oyunun içindeki dosyalara kendimi sanki oyunda adminmişim gibi gösterebilmek için yapılabilecek, uygulanabilecek adımlar nasıl ilerler? Bu konu hakkında fikri olanlarla konuşabilir miyiz Teşekkürler.
teşekkürleronline bir oyunda kendini admin gösterme açığı gibi birşey bulman imkansız böyle birşey bulsan bile skincheanger mantığı sadece kendinde gözüken birşey olur ve eni sonunda bu şey yüüznden ban yersin
teşekkürlerBulsan da bir değişiklik yaparsan oyun tespit eder
çok ilgimi çekti anlatmanı isterdimOyunun anticheatına bağlı blackboxunkini çözdüm ben az libde iş
mantıklı denenebilirdenk gelecek ama hızlandırmak için 3-4 farklı işlemi aynı anda yapmayı dene lakin bu buglar illa senin yararına olmaz zararına da olabilir eşyaların vs kaybolabilir dikkat et
ama senin aradığın açık imkansız maalesefsöylediğin şey gayet mantıklı ama bir konuda sana katılmıyorum oda şuki imkansız olan insanoğlunun yaptığı her şeyde bir açık vardır