25 Nis 2023 #1 erayyanik E Üye Katılım 7 Nis 2018 Mesajlar 26 Tepki puanı 0 Ödüller 6 Yaş 34 8 HİZMET YILI Arkadaşlar üniversite online sınavların cevaplarını bulma ihtimalimiz var mı varsa nasıl Ktü de okuyorum ve Ktü uzem sistemi çok kötü .Bir yolu var mı cevapları görmenin??
Arkadaşlar üniversite online sınavların cevaplarını bulma ihtimalimiz var mı varsa nasıl Ktü de okuyorum ve Ktü uzem sistemi çok kötü .Bir yolu var mı cevapları görmenin??
25 Nis 2023 #2 furkanavv Ben Değilsin Benim Gibisin Süper Üye Katılım 29 Şub 2020 Mesajlar 819 Çözümler 32 Tepki puanı 129 Ödüller 8 6 HİZMET YILI chat gptye sorsana be abş
25 Nis 2023 Konuyu başlatan #3 erayyanik E Üye Katılım 7 Nis 2018 Mesajlar 26 Tepki puanı 0 Ödüller 6 Yaş 34 8 HİZMET YILI furkanavv' Alıntı: chat gptye sorsana be abş Genişletmek için tıklayın ... Çıkmıyor cevapları öyle düşün
furkanavv' Alıntı: chat gptye sorsana be abş Genişletmek için tıklayın ... Çıkmıyor cevapları öyle düşün
25 Nis 2023 Yasaklandı #4 emremal1453 E tuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotu Banlı Üye Katılım 24 Ara 2021 Mesajlar 501 Tepki puanı 23 Ödüller 2 Yaş 26 4 HİZMET YILI öyle bir şey varsa bana yanıt verin
25 Nis 2023 #5 furkanavv Ben Değilsin Benim Gibisin Süper Üye Katılım 29 Şub 2020 Mesajlar 819 Çözümler 32 Tepki puanı 129 Ödüller 8 6 HİZMET YILI erayyanik' Alıntı: Çıkmıyor cevapları öyle düşün Genişletmek için tıklayın ... eğer sistemje kayıtlıysa yani gizlemişlerse incele yoluyla bulursun muhtemelen ama elle kontrol edecek olabilirler böyle bir şey yqaşanmasın diye
erayyanik' Alıntı: Çıkmıyor cevapları öyle düşün Genişletmek için tıklayın ... eğer sistemje kayıtlıysa yani gizlemişlerse incele yoluyla bulursun muhtemelen ama elle kontrol edecek olabilirler böyle bir şey yqaşanmasın diye
25 Nis 2023 #6 Golgederler21 G Onaylı Üye Katılım 25 Nis 2023 Mesajlar 50 Tepki puanı 1 Ödüller 1 Yaş 25 3 HİZMET YILI kanka biz 2 pc ile çalışma notları ile yapmıştık şirkette ama tanıdık lar varsa öğretmen falan olan varsa onlara foto atarak çözdürebilirsin
kanka biz 2 pc ile çalışma notları ile yapmıştık şirkette ama tanıdık lar varsa öğretmen falan olan varsa onlara foto atarak çözdürebilirsin
25 Nis 2023 #7 Lvorexn Süper Üye Katılım 17 Şub 2022 Mesajlar 1,067 Çözümler 2 Tepki puanı 43 Ödüller 4 Yaş 25 4 HİZMET YILI yanda telefondan chat gpt ye bak
29 Nis 2023 Konuyu başlatan #8 erayyanik E Üye Katılım 7 Nis 2018 Mesajlar 26 Tepki puanı 0 Ödüller 6 Yaş 34 8 HİZMET YILI Lvorexn' Alıntı: yanda telefondan chat gpt ye bak Genişletmek için tıklayın ... kankaa cevap çıkmıyor ki kurban olayım Post automatically merged: 29 Nis 2023 furkanavv' Alıntı: eğer sistemje kayıtlıysa yani gizlemişlerse incele yoluyla bulursun muhtemelen ama elle kontrol edecek olabilirler böyle bir şey yqaşanmasın diye Genişletmek için tıklayın ... knk denedim sağ tık incele ama devamında ne yapacağımı bilemedim videodaki gibi şeyler çıkmıyor
Lvorexn' Alıntı: yanda telefondan chat gpt ye bak Genişletmek için tıklayın ... kankaa cevap çıkmıyor ki kurban olayım Post automatically merged: 29 Nis 2023 furkanavv' Alıntı: eğer sistemje kayıtlıysa yani gizlemişlerse incele yoluyla bulursun muhtemelen ama elle kontrol edecek olabilirler böyle bir şey yqaşanmasın diye Genişletmek için tıklayın ... knk denedim sağ tık incele ama devamında ne yapacağımı bilemedim videodaki gibi şeyler çıkmıyor