Online üniversite sınavlarında kopya çekme taktikleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Merhaba yakın bi zamanda üni sınavlarım var diğer arkadaşlarında olduğunu düşünüyorum online olan sınavlar vs hocaların sınav için sorduğu soruları en kolay şekilde nasıl direkt şekilde net bi cevap alabilirim öyle bi program felan varmı bildiğiniz

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
ne tür sınav olduğna göre değişir knk mesela mat sınavı vardı Photomath ile çözdüm bazıları yanlıştı ama idare etti birde inkılap dersi vardı onuda yapay zekaya çözdürdüm 100 aldım

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Merhaba yakın bi zamanda üni sınavlarım var diğer arkadaşlarında olduğunu düşünüyorum online olan sınavlar vs hocaların sınav için sorduğu soruları en kolay şekilde nasıl direkt şekilde net bi cevap alabilirim öyle bi program felan varmı bildiğiniz
bu gün sınava girdik fizyoloji youchatden filan buldum cevapları

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hdml kablozu ile televizyona laptopu bağla zonra bir arkadaşın oradan zorulara bakzın zana cevapları zöylezin

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
kankam sizin ünide kopya grubu varsa apple watch tan cok rahatlikla cekersin ben suan ünideyim cok rahatlikla cekebiliyorum
ve chat gpt var ordanda cekersin

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Geceleri uyumadan önce daha çok bak beyninde kalsın ya da dershaneye git

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Egitim bolumunde okuyorum, karantina zamani sinavlar onlinedi. tamamini googledan baktim neredeyse. 2. bi cihazin varsa rahat yaparsin.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Sağlık bölümü okuyorum

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Sınav ne tür acaba sözlü sorularda chatgpt iş yapiyor bazen

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Alt tab yap üniversitenin kayıt altında dalgalarına inanma usta

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
ikinci bir cihaz yardimiyla chatgpt ve ona benzer ozel ai lerin oldugu sitelerden cok rahat gecersin

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
arkadaşımın kullandığı bir yapay zeka programı var kendisi kullanıyor üniversitede ki sınavlarında seninki dersler ve sorular ne tip olacak ona göre önerebilirim

Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
mobilde köstebek diye bir uygulama vardı sorunun fotosunu çekip atıyon cevabını atıyolardı çözümlü olarak ama ücretliydi sanırsam sana kalmış ve chatgptden de yardım alabilirsin

Üye
3 HİZMET YILI
kanka Chat Gpt Kulllan %80 doğru cevaplıyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Sınavın soruları şu şekil insan kemikleri eklemleri arka kemikler ön kemikler sağlık olduğu için bu tip sorular ortez ve protez bölümündeyim

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Sınavların geçti mi bilmiyorum ama cebinden bir miktar para çıkartarak chegg ve chat gpt alırsan ve yanına ders notlarını açarsan geçemeyeceğin sınav yok

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
eğer yanında bi arkadaşın varsa ona soruları okutabilirsin kamerdan gözükmicek bi şekilde( biz öyle yapmıştık) yada bilgisayarının 2. ekranı varsa ordan da bakabilirsin

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
o korunuyor kanzi. tek yolu yanında konuları bilen biri olsun o yapsın sen işaretle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...