bu gün sınava girdik fizyoloji youchatden filan buldum cevaplarıMerhaba yakın bi zamanda üni sınavlarım var diğer arkadaşlarında olduğunu düşünüyorum online olan sınavlar vs hocaların sınav için sorduğu soruları en kolay şekilde nasıl direkt şekilde net bi cevap alabilirim öyle bi program felan varmı bildiğiniz
arkadaşımın kullandığı bir yapay zeka programı var kendisi kullanıyor üniversitede ki sınavlarında seninki dersler ve sorular ne tip olacak ona göre önerebilirimMerhaba yakın bi zamanda üni sınavlarım var diğer arkadaşlarında olduğunu düşünüyorum online olan sınavlar vs hocaların sınav için sorduğu soruları en kolay şekilde nasıl direkt şekilde net bi cevap alabilirim öyle bi program felan varmı bildiğiniz
kanka Chat Gpt Kulllan %80 doğru cevaplıyorMerhaba yakın bi zamanda üni sınavlarım var diğer arkadaşlarında olduğunu düşünüyorum online olan sınavlar vs hocaların sınav için sorduğu soruları en kolay şekilde nasıl direkt şekilde net bi cevap alabilirim öyle bi program felan varmı bildiğiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?