Muhtemelen artık valo gibi vanguard sistemi lolede gelebilir benim görüşüm bu yönde.Arkadaşlar bildiğiniz üzere Riot Games hacklendi ve LoL Kaynak kodlarının çalındığı açıklandı ve önümüzdeki günlerde yeni hilelerin ortaya çıkabileceğine dairde bir açıklama yapıldı.
Buna göre Riot Games kesinlikle ama kesinlikle çok daha ileri seviye Anti-Hack sistemleri geliştirecektir bu süre geçene kadar hileleri daha Legit kullanmanızı öneririm.
EVADE'i kapatmak ile başlayabiliriz
öyle de denebilir ama için rahat olsun bir problem yokYani herkes tüm forumu korkutmakta özgür![]()
??? neyse lol giremiyorum help
You have to have at least 0 messages to have this rank. Also you have to be registered at least 1 days.
The member can open 1 topics for 1 hours and post 10 comments. They can have the approved member rank in 5 days.
They can access to:
It can display to our website
It can display to threads
It can post new messages in to threads
It can use search features
He can edit his own profile
It can like threads and comments
It can tag only one member
It can display other members profile
It can send private messages
It can create new topic
It can add threads tag
He can edit his own messages
It can access to member list
They cant access to:
It can not upload profile avatar and signature
It can not share profile status
It can not delete profile status
It can not edit profile status
It can not add special member tagConfirmed Member
![]()
Hocam demek istediğim lolde script veya herhangi bir hile kullandiğimizda hile dt olmadiği sürece (şuanki sistemden bahsediyorum) istersen rage oyna ben scyim rapor edin beni de ban yemezsin ama lolün karalistesine eklenirsin yarincasi ban dalgasi başlandiğinda ilk senden başlanırNasıl yani hocam valo injectlenen hileyi algılayamıyor mu anca report yememiz mi gerekiyor?
dostum riot games umrunda degil hala rage oynuyorum ban yemedim.Arkadaşlar bildiğiniz üzere Riot Games hacklendi ve LoL Kaynak kodlarının çalındığı açıklandı ve önümüzdeki günlerde yeni hilelerin ortaya çıkabileceğine dairde bir açıklama yapıldı.
Buna göre Riot Games kesinlikle ama kesinlikle çok daha ileri seviye Anti-Hack sistemleri geliştirecektir bu süre geçene kadar hileleri daha Legit kullanmanızı öneririm.
EVADE'i kapatmak ile başlayabiliriz
riot games başa çıkamıyor diye düşünüyorum ben artık kimse ban yemiyor sc'den
lol efsanesi bitiyor muBir devrin sonu geliyor