Op Hack Nasıl Kodlanır? Yardım !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar minecraftta youtubede bugünlerde fazlasıyla op hack gördüm ve yorumlarıda çok iyidi ama raacda yasaklandığı için kaldırıldı benimde kodlamama yardım ederseniz sevinirim steam oyunum yok vereyim kusura bakmayın fakirlik minecraft oynuyoruz gönül isterki bi csgo veya gta v olsa neyse umarım yardım edersiniz teşekkürler. :)

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
op hack mümkün değil bende araştırdım onun için siteyi ve sunucuyu hacklemek lazım

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
op hack ... nirvana ... xD ...

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
önce normal bi op hack bulalımda kodlamasına sonra geçeriz xD

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
kardesim bak adamlar sana op hack diye kandırıyo mesela ben 1 kere rat yedim sonra format attım yani kanma

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Bu arada konu Rat a açılmışken bahsediyim. Kodlanan hile programlarında kullanılan kodlar nedeniyle virüs programları virüs deyip siliyor diyenlere güvenmeyin. Ben Metin2 hilesi indirmiştim. Çoğunuz anlamıştır nerden indirdiğimi tek 1 büyük kaynak var Türkiyede adını vermiyim. Hileyi kullanıdıktan 1 gün sonra PC'yi açtığımda virüs programı Sistem32 içerisine hileyi çalıştırınca gönderilmiş bi hack buldu. "Msvcpr.exe" anlamayanlara şunu söyliyim Darkcomet Rat programında mesela gelişmiş exe ayarlarında görürsünüz program ne isimle nereye saklansın diye. Default isim "Msvc...exe" bişeyliydi. Dikkatli olun HADİ BAKİM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...