OpenAI, Yapay Zeka Alanında Önemli İlerlemeler Duyurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
:yazı:

OpenAI, Yapay Zeka Alanında Önemli İlerlemeler Duyurdu

Adsız tasarım (6).png

OpenAI, 19 Ekim 2023'te yeni yapay zeka (AI) modelleri ve hizmetleri duyurdu. En önemli duyurulardan biri, GPT-4'ün halefi olan yeni bir büyük dil modeli olan DALL-E 3'ün piyasaya sürülmesiydi. DALL-E 3, metne dayalı görüntüler oluşturma konusunda önceki modellerden daha iyi performans gösteriyor. Bu, sanatçılar, tasarımcılar ve yaratıcılar için yeni olasılıklar yaratıyor. OpenAI ayrıca, ChatGPT'nin daha gelişmiş bir versiyonu olan ChatGPT Plus'ı da duyurdu. ChatGPT Plus, doğal dil işleme (NLP) yeteneklerini geliştiriyor ve daha karmaşık ve bilgilendirici sohbetlere izin veriyor. Bu, müşteri hizmetleri, eğitim ve eğlence gibi çeşitli uygulamalarda kullanılma potansiyeline sahip. OpenAI, yeni modellerini ve hizmetlerini işletmelere de sunmaya başladı. Bu, işletmelerin AI'yı daha verimli ve etkili bir şekilde kullanmalarına yardımcı olacak.​

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
AI hayatımızı çok kolaylaştırıyor ama bir okadar da korkutuyor :/

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
su yapay zeka beni asırı korkutuyor ve rahatsiz ediyor ya

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Yapay zeka kontrollü bir şekilde çok işe yarar bir şey coğumuzun yapay zeka kullanımını alışkanlık edinmesini isterim

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
e ticaret de bile önemli rolü ve kullanımı var ne kadar gelıstırılırse o kadar ıyı

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Şu yapay zekayı kullanarak köşeyi dönebilirmiyiz acaba diye düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Hocam kullanmasını bilene ciddi anlamda harika bir olay ama arkadaşların da dediği gibi ilerleyen süreçte bize ne doğrurur bilemeyiz :D

Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hayatımızı bir denli kolaylaştırabilecek bu yapay zekanın gücü beni aşırı şaşırtıyor. Kolaylaştırabileceğinden öte daha farklı sonuçlar doğurabilir.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
hocam sanatçıların işine mi yarayacak yoksa işlerini ellerinden mi alacak bu yapay zeka???

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
hem hayatımızı kolaylaştırıyo hemde gelişe gelişe bizi korkutuyo inanılmaz bir teknoloji

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
İlerleyen zamanlarda çok fazla kolaylık sağlayacak ama o zamana kadar yaşar mıyız bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...